Сандра Бълок е дарила 400 000 долара на американския Червен

...
Сандра Бълок е дарила 400 000 долара на американския Червен
Коментари Харесай

Сандра Бълок дари 400 хил. долара за възстановяването на Калифорния

Сандра Бълок е дарила 400 000 $ на американския Червен кръст, с цел да помогне с възобновяване от калифорнийските горски пожари, заяви " Контакт мюзик ".
54-годишната актриса неотдавна дали и 100 000 $ на Хуманното общество на Вентура в поддръжка на домашните любимци, които са изгубили дома си в пожарите, които не престават да горят в щата, тя също по този начин разгласи, че е дарила 400 000 $ на Червения кръст, съобщи БГНЕС.
Сандра съобщи пред организацията, че би трябвало да се оказва помощ при бедствия, като подсети за последната пукотевица в бар в Калифорния, където починаха 12 индивида.
" Неизказаното опустошение е съкрушително, изключително след нещастието в Бордерлайн. Щастлива съм, че мога да оказа помощ. Ние сме дружно в това, като семейство, без значение дали сме хора или животни ", сподели Бълок.
По-рано стана ясно, че броят на жертвите на горския пожар в Северна Калифорния се е нараснал от 48 на 56 души. Това заяви в сряда шериф Бут Корей Хонеа на конференция, излъчена от ABC. По този метод, общия брой на починалите от пожарите, които и в този момент горят в цяла Калифорния, е 58 индивида.
" Днес бяха открити останките от още осем души, което усили броя на жертвите до 56 индивида ", осведоми Хонеа. Според него всички жертви са умрели в домовете си в региона на Парадайс, който е на практика погубен от огъня.
Площта на огъня е повече от 546 квадратни км. Пожарът унищожи над 7,6 хиляди здания.
Над 5,1 хиляди пожарникари, 622 единици профилирана техника, 21 хеликоптера, 107 булдозера и 71 цистерни за воден превоз бяха мобилизирани за битка с пожара в региона. Около 200 души са оповестени за изчезнали.
Заради пожари в редица калифорнийски окръзи в щата е оповестено изключително състояние. Американският президент Доналд Тръмп към този момент подреди да се провиснал средства от федералния бюджет за битка със стихията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР