Сандански. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители

...
Сандански. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители участваха в тържественото отбелязване на празника на град Сандански

Сандански. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и народни представители участваха в тържественото отбелязване на празника на град Сандански, оповестяват от пресцентъра на Народното събрание .
" Днес Сандански е освен един от най-големите и желани балнеоложки центрове на Балканите, само че и град със съхранени обичаи и богата просвета ", съобщи ръководителят на Народното събрание по време на тържествената заря-проверка на пл. „ България ”. Цвета Караянчева уточни, че хубостта на този изящен край е била оценена още от траките, римляните и античните българи. Тук по несравним метод се съчетават история и природа, планина и долина, чист въздух и лечебни извори, добави тя.
Най-ценният капитал на Сандански са локалните хора с тяхното усърдие, деятелност и разпоредителност, акцентира ръководителят на Народното събрание. Именно това е залогът за бъдещето на града, това е неизчерпаемият запас за неговото стопанско развиване и благоденствие, добави Цвета Караянчева.
Председателят на Народното събрание одобри рапорта на командващия тържествената заря във връзка празника на града и поздрави представителните роти на благоевградския гарнизон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР