Сандански. На Десетия юбилеен конгрес на Европейския съюз на гражданите-сеньори

...
Сандански. На Десетия юбилеен конгрес на Европейския съюз на гражданите-сеньори
Коментари Харесай

Председателят на СГЕРБ Николай Андреев бе преизбран за заместник-председател на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП

Сандански. На Десетия юбилеен конгрес на Европейския съюз на гражданите-сеньори към Европейската национална партия, който се организира в Сандански, бе определено ново управление на организацията. това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Председателят на Старейшини ГЕРБ проф. Николай Андреев бе определен за четвърти следващ мандат за заместник-председател на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП. Наред с това проф. Андреев бе почетен с почетен орден на Томаш Марик, първия президент на Чехословашката република, за заслугите му в отстояване на европейските полезности и основната роля, която има като дълготраен посланик за развиване на един по-единен, либерален и проспериращ Европейски съюз.
Проф. Ан Херманс, която също бе избрана отново за ръководител на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП, благодари на ръководителя на СГЕРБ за опцията Десетият конгрес на организацията да се състои в Сандански, както и за дейната му роля по организирането на събитието.
Европейския съюз на гражданите-сеньори e най-голямата политическа организация на сеньори в Европа и като съдружие, членуващо в Европейската национална партия, е показано в 27 страни и към 1 269 000 членове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР