Санчес се завръща за Юнайтед срещу бившия си тим за

...
Санчес се завръща за Юнайтед срещу бившия си тим за
Коментари Харесай

Санчес се завръща за Юнайтед срещу бившия си тим за ФА Къп

Санчес се завръща за Юнайтед против някогашния си отбор за ФА Къп
Чилийският нападател на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес се завръща в игра за отбора в дуела от четвъртия кръг на ФА Къп против някогашния си отбор Арсенал на,,Емирейтс “. Това съобщи краткотрайният управител на,,червените дяволи “ Оле Гунар Солскяр. Санчес означи 80 гола в 166 мача във всички шампионати за Арсенал, откакто се причисли към,,артилеристите “ от Барселона през 2014. След като напусна лондончани той мина в Юнайтед през януари 2018 в трансферна замяна с арменския полузащитник Хенрик Мхитарян.

Санчес бе в състава при успеха с 2:1 на 20-кратния първенец на Англия над Арсенал предишния април, само че дуелът в петък ще означи завръщането му на,,Емирейтс “ пред към 60, 000 прривърженици на стадиона.,,Той ще играе, мисля, че ще бъде мног стимулиран да се показа на високо равнище против тях, изключително в случай че публиката го провокира “, съобщи Солскяр за телевизионния канал на Юнайтед.

,,Той се показва фантастично в тренировките, тъй че се надявам да се наслаждения на дуела “, добави норвежецът. Въпреки това полузащитникът Маруан Фелаини, дружно със бранителите Крис Смолинг и Маркос Рохо, остават в лазарета на отбора.,,Смолинг възобнови тренировки, тъй че се надяваме той да е разполагаем идната седмица. Фелаини и Рохо към момента са надалеч от завръщане за първия състав “, сподели Солскяр.

Очаква се мениджърът да направи промени измежду титулярите в опит да даде отмора на някои от тях.,,Имаме доста добър и надарен състав. Има играчи, които се нуждаят от игрови минути и такива, които несъмнено имат качества, с цел да са на терена. Със сигурност, ще има една или две промени “, показа наставникът, който размени на поста уволнения през декември Жозе Моуриньо.

Солскяр си напомни някои от паметните конфликти с Арсенал през годините, в които той бе състезател на Манчестър Юнайтед.,,Това е велико съревнование и през годините е предложило забележителни дуели. Те печелят дубъл, ние требъл, функциите се разменяха – бяха фантастични мачове “, приключи той. След дуела с Арсенал на Юнайтед следва домакинство на Бърнли във Висшата лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР