Санаторно-оздравителният комплекс Камчия“ участва със собствен щанд в едно от

...
Санаторно-оздравителният комплекс Камчия“ участва със собствен щанд в едно от
Коментари Харесай

Камчия участва в Московския международен салон на образованието

Санаторно-оздравителният комплекс „ Камчия “ взе участие със личен щанд в едно от най-големите в света изложби за обучение - Московския интернационален салон на образованието, който бе открит в съветската столица. На щанда се показват неповторимите лични стратегии за детски и юношески отдих, разнообразните благоприятни условия за в допълнение образование и подготовка, както и опцията за обучение на съветски език отвън границите на Русия.

„ Камчия “ е единственият български представител в влиятелния конгрес и се радва на огромен интерес измежду разнообразни просветителни структури от Русия и света. Концепцията, духа и опциите на неповторимия център бяха показани на специфична презентация, в която се включиха Анатолий Бадаев – първи дитектор на Училището на бъдещето и доста съветски преподаватели, работили в комплекса.

„ Камчия “ взе участие в конференция с други интернационалните детски лагери за опциите за съдействие и развиване, след интернационалния конгрес в Сочи в края на предходната година. Веднага по-късно щандът ни бе посетен персонално от президента на Международната асоциация на детските лагери Джон Джоргенсон, който насочи покана за присъединяване в идващия интернационален конгрес в Китай през 2020 година Джоргенсон показа, че възнамерява посещаване в неповторимия за Европа детски комплекс „ Камчия “ още през есента на тази година.

Друг специфичен посетител на щанда бе Вениамин Каганов – консултант на вицепремиера на Руската Федерация Олга Голодец и някогашен зам.-министър на обучение и науката на РФ.

Особен интерес за партньорство има от страна на високотехнологични московски учебни заведения към Частното приблизително учебно заведение „ Юрий Гагарин “ в „ Камчия “.

По време на откриването министърът на образованието на Руската федерация и ръководител на организационния комитет на ММСО Олга Василева описа, че форумът се организира взаимно с Институт ЮНЕСКО по осведомителните технологии в образоанието. „ Този модел на взаимоотношение разрешава, със взаимни старания, образуването на система на образование и образование, насочено към съзнанието и държанието на младото потомство за общочовешките нравствени и филантропични полезности, правила на почитание, национализъм, съдействие и взаимопомощ “, добави Олга Василева.

Тази година тематиката на ревюто е ориентирана към новата екосистема на образованието и взаимовръзките сред другите браншове. Според уредниците в него вземат участие над 400 водещи организации и международни компании, повече от 1000 лектора, чака се до 21 април палата 75 във ВДНХ да посетят над 60 000 поданици и посетители на Москва, които се интересуват от тематиката за образованието.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР