САН САЛВАДОР (AP) — Правителството на Салвадор допусна грешки“ във

...
САН САЛВАДОР (AP) — Правителството на Салвадор допусна грешки“ във
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Салвадор признава „грешките“ във войната срещу бандите, но казва, че страната „не е полицейска държава“

САН САЛВАДОР (AP) — Правителството на Салвадор „ позволи неточности “ във войната си против бандите в страната, само че е в никакъв случай не е подкопавал демокрацията на страната, с цел да консолидира властта, съгласно индивида, който евентуално ще бъде избран отново за вицепрезидент.

Феликс Улоа, краткотрайно в отпуск като вицепрезидент на Ел Салвадор, до момента в който се кандидатира за преизбиране дружно с Найиб Букеле, отбрани държавното управление си спорни репресии в изявление за Асошиейтед прес във вторник, дни преди президентските избори, които се чака да завоюват елементарно. Подобни политики, сподели той, ще продължат, до момента в който бандите на Ел Салвадор не бъдат победени.

Улоа призна, че при всеобщото задържане на жители от тяхната администрация държавното управление е затворило хиляди хора, които не са направили никакво закононарушение, нещо, което той сподели, че са коригирайки, само че оправда суровите дейности като необятно известни и изцяло „ законни “.

От оповестяването на изключително състояние през март 2022 година след повишаване на гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР