САН ХОСЕ, Калифорния - Майката на Los Gatos е обвинена,

...
САН ХОСЕ, Калифорния - Майката на Los Gatos е обвинена,
Коментари Харесай

`Party Mom` от Los Gatos се пледира за невинна за даване на алкохол на непълнолетни, насърчаване на тийнейджъри да правят секс

САН ХОСЕ, Калифорния - Майката на Los Gatos е упрекната, че е давала алкохол на малолетни и ги е насърчавала да прави секс, се призна за почтена в съда в понеделник сутринта след обвинителен акт от огромното жури, което докара до повече от 60 обвинявания против нея предходната седмица.

49-годишната Шанън О'Конър беше изправена пред Върховния съд на окръг Санта Клара по 20 закононарушения и 43 закононарушения, в това число обвинявания в предоставяне на алкохол на деца на 14-годишна възраст до точката на повръщане.

Заместник-окръжният прокурор Ребека Уайз, която води случая, сподели, че „ доста деца бяха оставени в безсъзнание от алкохолна интоксикация, повръщане от алкохолна интоксикация, полово измъчвани в безсъзнание. Или един със счупени кости.

Прокурорите споделиха, че О'Конър е взела участие в това държание в продължение на 11 месеца през 2020 година

Нейното дело претърпя доста забавяния заради редица аргументи, по време на които бяха повдигнати седем нови обвинявания против О'Конър.

Уайз изясни, „ новите обвинявания отразяват закононарушение полово посягане, закононарушение обезсърчаване на очевидец и в допълнение застрашаване на детето, отразяващо нейното държание, до момента в който продължаваме това следствие, откакто подадохме първичната тъжба. “

Адвокатите на О'Конър обмисляха съглашение за признание на виновността, което би довело до 17-годишна присъда, само че в последна сметка те избраха да продължат към процеса.

Около 17 жертви свидетелстваха пред огромното жури за по какъв начин събитията са унищожили живота им, което в последна сметка е довело до последното обвиняване.

Необичайното решение на окръжната прокуратура да употребява обвинителен акт от огромно жури, с цел да премине делото към етапа на обвиняване, може да сложи провокации за отбраната. < /p>

Правният анализатор Стивън Кларк сподели: „ Това беше пропусната опция за екипа на отбраната на Шанън О'Конър, тъй като те няма да получат късмет да разпитат жертвата и други очевидци на предварителното чуване. Те ще би трябвало да се базират на протокола от огромното жури, с цел да им даде информацията, от която се нуждаят, с цел да се приготвят за процеса. За прокуратурата, споделят те, времето за Шанън О'Конър е изтекло. "

О'Конър е държана в женския комплекс Elmwood в Милпитас.

Тя би трябвало да ще се върне в съда на 20 декември, с цел да удостовери юриста си и може да бъде избрана евентуална дата за процеса.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР