САН ХОСЕ, Калифорния — Рейнджърс загубиха три от четири мача

...
САН ХОСЕ, Калифорния — Рейнджърс загубиха три от четири мача
Коментари Харесай

Рейнджърс загубиха преднината си в грозна загуба от живеещите в мазето Шаркс

САН ХОСЕ, Калифорния — Рейнджърс изгубиха три от четири мача при замаха си на западния бряг и въпреки всичко съумяха да останат на върха в класирането на Метрополитън Дивизия.

Беше каменисто и жестоко, тъкмо като планините, през които летяха, с цел да стигнат от град на град, и тъкмо както бяха последните седем седмици.

Двете гола преднина, която Сините фланелки издухаха по пътя към загубата с 3-2 в продълженията във вторник вечерта от живеещите в сутерена Акули, обаче приключи последното дълго пътешестване за сезона по допустимо най-разочароващия метод.

„ Искахме мощно да приключим това странствуване и не го направихме “, сподели Адам Фокс. „ Определено е разочароващо. Никой няма да бъде благополучен. Още два мача тук преди почивката, тъй че би трябвало да обърна нещата и да набера малко инерция там. “

Умелото побеждаване на последното място Шаркс, които играха през втората вечер от следващата среща, откакто победиха Кингс в дузпа в Лос Анджелис, е това, което се очакваше от този тим н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР