САН ФРАНЦИСКО (AP) — В случай, че се нуждаете от

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — В случай, че се нуждаете от
Коментари Харесай

Delta Airlines повишава таксите за чекиран багаж със 17% след подобни действия на United and American

САН ФРАНЦИСКО (AP) — В случай, че се нуждаете от още един тласък да натъпчете всичките си продукти за пътешестване в ръчен багаж, Delta Airlines преди малко увеличи цената на първия ви регистриран багаж със 17%. Увеличението прибавя $5 към предходната и не напълно незначителна такса от $30 за вътрешни полети.

Delta е третият огромен транспортьор в Съединени американски щати, който покачва таксите за багаж през последните няколко седмици. Неговият ход следва сходни нараствания, които American Airlines и United Airlines оповестиха през февруари, с разлика от три дни; самите тези високи такси последваха нараствания на таксите от по-малките превозвачи Alaska Airlines и JetBlue Airways. Големите превозвачи в Съединени американски щати постоянно копират измененията в цените един на различен, ход, който поведенческите анализатори от време на време назовават ​​стаден инстинкт.

Delta сподели във вторник, че първата чанта, чекирана на вътрешен полет, към този момент ще изисква такса от $35. Таксата за втора чанта се увеличи от $40 на $45.

Delta за последно увеличи таксите з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР