САН ФРАНЦИСКО (AP) — Наскоро въжен лифт, посветен на покойния

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Наскоро въжен лифт, посветен на покойния
Коментари Харесай

Ездачите могат да се изкачат „на половината път до звездите“ по кабинковия лифт в Сан Франциско, посветен на покойния Тони Бенет

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Наскоро въжен въжен превоз, отдаден на починалия Тони Бенет, минава около забележителния хотел Fairmont, където артистът през 1961 година за първи път извършва песента, която вечно ще го свърже със Сан Франциско.

Длъжностните лица в Сан Франциско на Свети Валентин посветиха една от емблематичните кабинкови лифтове на града на Бенет, чиято „ Оставих сърцето си в Сан Франциско “ включваше имитация за „ града, където дребни кабинкови лифтове се изкачват по средата на пътя към звездите “. Той умря на 96-годишна възраст предишното лято.

Песента беше голям шлагер и Бенет постоянно се връщаше в града, даже се появяваше с починалия сенатор Даян Файнщайн, когато тя беше кмет, с цел да вдигне тост за възобновяване на кабелната система през 1984 година Неговата скулптура е на предната поляна на Fairmont San Francisco и къса улица до хотела е кръстена на него.

Общинската транспортна организация на Сан Франциско има 42 кабинкови лифта, четири от които са отдадени на хора, в това число би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР