САН ФРАНЦИСКО (AP) — Кметът на Лондон Брийд в четвъртък

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Кметът на Лондон Брийд в четвъртък
Коментари Харесай

Кметът на Сан Франциско прави предложението си за още един мандат в адрес на щата на града

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Кметът на Лондон Брийд в четвъртък даде обещание още повече усъвършенствания в границите на две спорни оферти за социална сигурност, утвърдени от гласоподавателите тази седмица, които уголемяват полицейски пълномощия и принуждава някои получатели на обществени помощи да се лекуват от опиати, отбелязвайки смяна от твърдо прогресивните политики на града.

Тя също по този начин съобщи в годишната си тирада за положението на града, че Сан Франциско е във напредък, с повече палатки за бездомни бяха разчистени от тротоарите през последните месеци и повече хора бяха задържани за взломяване на коли или продажба на опиати. Тя сподели, че закононарушенията против собствеността също са намалели фрапантно.

С ограниченията, сподели тя, те ще конфигурират камери в региони с висока престъпност, ще разположат дронове за щурм на коли и ще понижат свръхдозите с опиати.

Гласоподавателите в Сан Франциско във вторник утвърдиха двете гласуващи ограничения, които тя сложи на първичните избор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР