САН ФРАНЦИСКО (AP) — Гласоподавателите в Сан Франциско ще претеглят

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Гласоподавателите в Сан Франциско ще претеглят
Коментари Харесай

Сан Франциско гласува мерки за принудително лечение за наркотици и предоставяне на полицейски камери за наблюдение

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Гласоподавателите в Сан Франциско ще претеглят двойка ограничения за социална сигурност на гласуването във вторник, които отразяват разочарованието от престъпността и опиатите приложимост в политически демократичния град, в това число предложение за наложително лекуване на възрастни, употребяващи противозаконни опиати, които получават парични обществени помощи.

Другата мярка за гласоподаване ще разшири пълномощията на полицията, предоставяйки на градските чиновници по-голяма независимост на деяние да преследват обвинени в транспортни средства, ще позволи потреблението на дронове и камери за наблюдаване от страна на полицията и ще понижи условията за документи, в това число в случаи на потребление на мощ.

Кметът Лондон Брийд, демократ центрист, който е в тежка борба за преизбиране, включи и двете ограничения в бюлетината. Тя се сблъсква с трима съществени съперници, които настояват, че нейната администрация не е съумяла да се оправи с закононарушенията, свързани с опиати, ван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР