САН ФРАНЦИСКО – Сенатор Даян Файнщайн, която почина миналата седмица,

...
САН ФРАНЦИСКО – Сенатор Даян Файнщайн, която почина миналата седмица,
Коментари Харесай

Публично погребение за сенатор Даян Файнщайн ще се състои на стъпалата на кметството на Сан Франциско

САН ФРАНЦИСКО – Сенатор Даян Файнщайн, която умря предходната седмица, ще погребе в кметството на Сан Франциско в сряда.

Според кабинета на починалия сенатор обществеността е поканена да изрази почитта си и да се подпише в книгата за съболезнования сред 9:00 и 19:00 часа. в кметството, когато е определена в Надзорния съвет на Сан Франциско през 1969 година Тя става кмет след убийствата на кмета Джордж Москоун и супервайзера Харви Милк през 1978 година и е избирана два мандата.

Сен. Даян Файнщайн и нейното завещание

Нейният офис сподели, че погребална работа за Файнщайн ще се състои на стълбите на кметството на Сан Франциско. Публиката е поканена да участва на службата навън. То ще стартира в 13 часа. в четвъртък и ще има място за правостоящи в Civic Center Plaza.

С смяната на мястото към този момент няма да се дава място за гледане на едновременното предаване в кметството. Все отново ще се предава поточно и информация за потока ще бъде оповестена по-късно през седмицата.

Първоначално погребението трябваше да се организира във Военния мемориал и центъра за театрални изкуства в спектакъл Хербст, където имаше лимитирано място.

Сенаторът ще бъде заровен на частна гала единствено за фамилията.

Известна с това, че счупи голям брой стъклени тавани по време на дългата си политическа кариера, Файнщайн умря в четвъртък на 90-годишна възраст, часове давайки своя финален глас в Сената на Съединени американски щати. Избрана за първи път в Сената през 1992 година, Файнщайн стана най-дълго служилата жена в Сената, както и най-дълго управлявалият сенатор в историята на Калифорния.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР