Сан Диего Падрес извоюва ценна победа с 2:1 у дома

...
Сан Диего Падрес извоюва ценна победа с 2:1 у дома
Коментари Харесай

Сан Диего не позволи на Аризона да избяга. Засега

Сан Диего Падрес извоюва скъпа победа с 2:1 вкъщи против Аризона Дайъмъндбекс и се приближи оптимално до дивизионния си противник, който сега заема второто място на Запад в Националната лига на МЛБ. Двата отбора ще изиграят още два мача между тях в тройната серия на ст. " Петко Парк ", в която " отчетата " имат късмет да изместят " гърмящите змии " като главен преследвач на водача Лос Анджелис Доджърс.

Двубоят снощи беше от решаващо значение за Сан Диего (24-24), който при проваляне щеше да изостане с три мача зад Аризона (25-23), а в този момент е единствено на един мач разстояние от съперника си. Разбира се, отборът от Финикс има още две благоприятни условия да избяга напред в класирането и да гони Доджърс (31-17).



Рано тази заран Франмил Рейес удари преломен двоен хоумрън за Падрес, с който оформи крайния резултат в 6-ия ининг. Гостите бяха повели в 3-тия, когато Ник Ахмед се прибра на хоума при филдърс чойс след удар по земя на Джаръд Дайсън.

Стартерът на домакините Крис Падак (W 4-2) затвори 6 ининга с 5 шлагера и 1 точка, откакто хвърли 7 страйкаута и не позволи база за боли. Четирима риливъри го подсигуриха с три чисти отбрани, като финален от булпена излезе клоузърът Кърби Йейтс (S 18), с цел да затвори мача с 1-2-3.



Люк Уийвър (L 3-3) стартира на хълма за Дайъмъндбекс и за 5 ининга и 2/3 беше на практика безукорен. При 2 аута в 6-ия обаче Грег Гарсия влезе на база с индивидуален шлагер, а Рейес го последва с удар над оградата в централния аутфилд за своя 15-и хоумрън през 2019 година

" Чувствам се ужасно – възкликна 23-годишният десен аутфилдер. – Днес дойдоха новите ми бухалки и съм доста благополучен. Уцелих топката тъкмо с варела, възприятието е велико. Всяко мятане, което е покрай зоната, ще бъде осъдено. Виждам топката сносно сега. "



Сан Диего Падрес - Аризона Дайъмъндбекс 2:1
ст. " Петко Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
АРИЗОНА
0
0
1
0
0
0
0
0
0
1
5
0
САН ДИЕГО
0
0
0
0
0
2
0
0
Х
2
6
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 20 МАЙ:

Американска лига

Торонто Блу Джейс - Бостън Ред Сокс 2:12
Кливланд Индиънс - Оукланд Атлетикс 4:6
Балтимор Ориолс - Ню Йорк Янкис 7:10
Тексас Рейнджърс - Сиатъл Маринърс 10:9
Хюстън Астрос - Чикаго Уайт Сокс 3:0
Лос Анджелис Ейнджълс - Минесота Туинс 1:3

Национална лига

Ню Йорк Метс - Вашингтон Нешънълс 5:3
Чикаго Къбс - Филаделфия Филис 4:5 (10 ининга)
Сан Франциско Джайънтс - Атланта Брейвс 1:4

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР