Сан Антонио спърс стана първият отбор в Националната баскетболна асоциация

...
Сан Антонио спърс стана първият отбор в Националната баскетболна асоциация
Коментари Харесай

"Сан Антонио" е първият отбор в НБА, който премахва мажоретките

Сан Антонио спърс " стана първият тим в Националната баскетболна асоциация (НБА), който се отхвърля от своите мажоретки. " Сребърните танцьорки ", както се назовава съставът, няма да бъдат част от обичайните занимания по време на мачовете на " шпорите " от идващия сезон. Тексаският клуб разгласи, че мажоретките ще бъдат сменени от 35-членен " супер отбор ", който ще бъде " по-семейно насочен ".

Новият състав ще извършва танци, акробатики, гимнастика и каскади. Целта му е " да издигне на ново равнище прекарването по време на мачовете " и да засилва още повече публиката с " разнороден набор от неповторими умения ".

" Като посланици на нашия бранд членовете на супер състава ще вземат участие в разнообразни публични събития и обществени прояви, както и в осъществяванията по време на домакинските мачове ", съобщи вицепрезидентът на отдела за спорт и развлечение в " Сан Антонио " Тами Търнър. Той добави, че името на новия състав ще бъде оповестено в най-скоро време.

" Сребърните танцьорки " започнаха да вземат участие в мачовете на " шпорите " през 1992 година По информация на ESPN от клуба са декларирали на мажоретния състав, че се отхвърлят от услугите му поради " липса на интерес ".

Lack of fan interest? Wonder where all these followers and YouTube views came from. Not to mention all the Щатски долар made for the organization bc of THOUSANDS of kids thru Jr. Silver Dancers Program, prep classes... Hundreds of hours of community service etc... 26 yr legacy, gone. pic.twitter.com/sLkPM7MXYt
— melissa (@melissaaschoon) 19 май 2018 година

" Изключително съм смутена. Нямам думи за организацията, на която държах толкоз доста с цялото си сърце. Това е година, която в никакъв случай няма да не помни. Наследството, което сме оставили, ще живее постоянно. Обичам моите девойки ", съобщи една от мажоретките в състава Алексис Бонила.

Основателката на " Сребърните танцьорки " Розалин Джоунс изрази противоречие с внушението, че съставът не е бил задоволително фамилно насочен. " Това е един доста закостенял пазар и тимът постоянно е бил доста деликатен за метода, по който наподобяват девойките, и нещата, които вършат ", сподели тя пред " Вашингтон пост ".

" Никога не съм виждала или чувала нещо неуважително. Всички девойки са изключителни професионалистки. Те знаят разпоредбите и са наясно с ролята си са посланички на " Сан Антонио спърс ". Направили са толкоз доста за тази общественост. Да отнемеш това толкоз ненадейно е много притеснително ", сподели още Джоунс.

" Тази стратегия съществува от 26 години. Не разбирам обяснението, че няма интерес. Ако това беше по този начин, не трябваше ли да се извърнат към хореографката, да споделят терзанията си, да й дадат късмет да изкаже мнението си? От клуба в никакъв случай не е имало недоволства ", сподели още създателката на " Сребърните танцьорки ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР