САН АНТОНИО — Афганистански мигрант в списъка за наблюдение на

...
САН АНТОНИО — Афганистански мигрант в списъка за наблюдение на
Коментари Харесай

Човек в списъка за наблюдение на тероризма остава в САЩ, след като беше освободен от Граничен патрул

САН АНТОНИО — Афганистански мигрант в листата за наблюдаване на тероризма прекара съвсем година в Съединени американски щати, откакто беше арестуван и освободен от сътрудници на Граничния патрул в 2023 година, споделиха американски чиновници пред NBC News. Афганистанският жител беше задържан предишния месец и по-късно още веднъж освободен от имиграционен арбитър, на който не беше казано, че съставлява опасност за националната сигурност.

Mohammad Kharwin, на 48 години, сега е на независимост, защото чака чуване по въпросите на имиграцията в Тексас, планувано за 2025 година Няма ограничавания за придвижването му в Съединените щати, споделиха американски чиновници.

Харуин беше хванат в началото на 10 март 2023 година, покрай Сан Исидро, Калифорния, откакто пресече Мексико-САЩ. граница нелегално.

Граничните сътрудници подозираха, че той е бил в листата за наблюдаване на терористи в Съединени американски щати по време на задържането му, защото една част от информацията съответствува с лице в листата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР