Самюел Джаксън е един от най-добрите актьори в последните години.

...
Самюел Джаксън е един от най-добрите актьори в последните години.
Коментари Харесай

Порция от най-добрите цитати от Самуел Джаксън

Самюел Джаксън е един от най-хубавите артисти в последните години. Почти няма филм с негово присъединяване, който да не се е трансформирал в цялостен шлагер. Най-известната му роля си остава тази в " Криминале ", а паметните изречения от неговите филми ще бъдат известни още доста години. Ето някои от най-хубавите му цитати:
1. „ Просто постоянно съм знаел, че пребивавам в два свята. Там беше светът на къщата и общността ми, само че с цел да си проправя път в този бял свят, трябваше да видоизменям метода, по който говорех и действах. Трябваше от време на време да не реализирам пряк зрителен контакт. "  
2. „ Седя си у дома и чета книги... Не съм огромен купонджия. “ 
 Заради работата Самюел Джаксън споделя не на веганството Заради работата Самюел Джаксън споделя " не " на веганството
Американският артист Самюел Джаксън се отхвърли от веганството поради идната си роля в игралния филм " Тарзан ". Джаксън показа, че...
3. „ Израснах на юг с оръжия на всички места и в никакъв случай не застреляхме никого. Стрелбата е за хора, които не са научени на полезността на живота. "  
4. „ Чета, виждам телевизия, виждам филми, излизам със фамилията. Харесвам облеклата си и имам страхотни коли и ги карам. Но за множеството хора това е като „ Това е скучно. Не на клуб? Не купонясвате ли? "  
5. „ Имам доста повече сила, в сравнение с преди. “ 
6. „ Когато хората желаят да подпиша подпис в ресторант и хапвам - даже не е нужно да кажа не, просто някак си спирам и ги поглеждам... „ О, добре. Аз ще се върна. "  
 Самюeл Джаксън със серия селфита в София (СНИМКИ) Самюeл Джаксън със серия селфита в София (СНИМКИ)
Холивудският артист Самюъл Джаксън показа в обществените мрежи серия селфита от столицата. Още през вчерашния ден, 4 юни, Джаксън зарадва българскит...
7. „ Ако имате опция да употребявате гласа си, би трябвало да го употребявате. “ 
8. „ Мисля, че най-големите провокации пред франчайзите са поддържането им свежи и вълнуващи, а в множеството случаи се нуждаете от добър неприятен човек, който непрестанно да работи това нещо, а от време на време и не. “ 
9. „ Не разбирам по какъв начин хората живеят, без да основават. “ 
10. „ Доста съм фокусиран върху това, което върша. Мисля, че режисурата е доста характерен гений и аз не съм доста добър в това да съединявам пъзели, което в действителност е филмът. "  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР