Самюъл Л. Джаксън е от онези актьори, които сме свикнали

...
Самюъл Л. Джаксън е от онези актьори, които сме свикнали
Коментари Харесай

Съветите за успешен живот на Самюъл Л. Джаксън

Самюъл Л. Джаксън е от тези артисти, които сме привикнали да виждаме в съществени функции. Прекрасен образец за това е ролята му на Ник Фюри, който е част от киновселената на Marvel.

Разбра се, гледали сме го и в доста други продукции, където също е оставял мощно усещане у нас. През 1995 година получи и номинация за Оскар за ролята си във кино лентата " Криминале ". Със сигурност Самюъл Л. Джаксън е от тези хора, които имат какво да ни посъветват, а ние да слушаме.

 Добавиха нова категория в Оскарите
Добавиха нова категория в Оскарите

Още две нововъведения предстоят

В изявление за юнския брой на списание Gentleman`s Journal, Самюъл Л. Джаксън споделя и препоръките си за сполучлив живот.

Перфекционизъм

Публикация, споделена от Samuel L Jackson (@samuelljackson) на Май 2, 2018 в 3:44 PDT

Актьорът е на мнение, че с каквото и да се занимаваме, каквато и да е нашата работа, ние би трябвало да бъдем като механици. Не, не засяга кино лентата с Джейсън Стейтъм, а става въпрос за това да разучим всичко в сферата, в която работим. Всичко, до най-малките елементи, тъй като единствено тогава можем да бъдем в действителност сполучливи.

Пълна отдаденост

Публикация, споделена от GENTLEMAN'S JOURNAL (@thegentsjournal) на Май 30, 2018 в 12:19 PDT

Самюъл Л. Джаксън е от тези артисти, които желаят всичко да бъде съвършено. Ето за какво гледа филмите си както преди да излязат, по този начин и по-късно. Според него, с цел да успеем би трябвало да сме доста сериозни към работата си и да преглеждаме свършеното от нас.

Ние сътворяваме шанса си

Джаксън счита, че шансът съществува, само че в множеството случаи ние самите го подценяваме. Според артиста всекидневно ни се откриват благоприятни условия, на които обаче не обръщаме внимание, а това е огромна неточност.

Планът е единствено един

Публикация, споделена от Samuel L Jackson (@samuelljackson) на Апр 11, 2018 в 7:19 PDT

Хубаво е човек да има проект, който да следва, само че съгласно Самюъл Л. Джаксън той би трябвало да бъде единствено един. Ако измислим проект Б, то с проект А е свършено. Причината се крие в това, че не даваме максимума от себе си, тъй като разчитаме на това аварийният проект да ни избави, в случай че нещата се объркат.

Никога не спирай

 Съветите на Робин Шарма, с цел да сме по-продуктивни
Кой е навикът, който сполучливите хора са построили

Не на всеки му стиска, само че си заслужава


Пред списанието артистът споделя, че е от тези хора, които не одобряват триумфа за даденост. Според него каквото и да реализираме, колкото и да е значимо, това не би трябвало да ни успокоява. Най-доброто, което можем да създадем, е да продължим да влагаме същото усърдие и хъс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР