Самюъл Джаксън е най-новата знаменитост, която участва в кампанията #ShareTheOrange

...
Самюъл Джаксън е най-новата знаменитост, която участва в кампанията #ShareTheOrange
Коментари Харесай

Самюел Джаксън, #ShareTheOrange, Алцхаймерът и една кампания

Самюъл Джаксън е най-новата звезда, която взе участие в акцията #ShareTheOrange за изследване на Алцхаймер в Обединеното кралство.

Целта ѝ е да покаже, че деменцията се предизвиква от болести като Алцхаймер и не е естествена част от стареенето.

Във въздействащо видео Самюел Джаксън разкрива, че 50 милиона индивида по света живеят с деменция сега, като акцентира какъв брой неправилна визия имаме за това положение.

Актьорът образно обрисува разликата сред един здрав и един обиден от Алцхаймер мозък, като показва, че в грамове е тъкмо толкоз, колкото един портокал. Самюел Джаксън изяснява по какъв начин разликата в тези грамове образно потвърждава, че Алцхаймерът е физическа болест, и като такава тя може да бъде повлияна, забавена и надлежно спряна.

Затова и #ShareTheOrange има за цел да увеличи на осведомеността за деменцията, като разпространява информацията в обществените медии, която оспорва необятно публикуваното разбиране, че тя е естествена част от стареенето.

Актьорът акцентира въздействието на деменцията и върху личното му семейство, в което майка му, дядо му, лелите и чичовците му са диагностицирани с това положение. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР