Samsung ще пусне своя сгъваем смартфон през първата половина на

...
Samsung ще пусне своя сгъваем смартфон през първата половина на
Коментари Харесай

Samsung ще произведе най-малко 1 милион сгъваеми смартфона

Samsung ще пусне своя сгъваем смарт телефон през първата половина на идната година и ще създаде минимум 1 милион бройки от него, съобщи южнокорейската Yonhap News, представена от Bloomberg.

Производителят на потребителска електроника сподели своя дълго чакан модел със сгъваем екран на конференция за разработчици в Сан Франциско, само че без да разгласи цената, името или датата на стартиране.

Ръководителят на мобилното звено на компанията Ди Джей Кох съобщи пред кореспонденти след събитието, че ще пусне устройството през първата половина на идната година.

Нова версия на сгъваемия телефон ще бъде представяна всяка година дружно с флагманските модели на Samsung. Компанията може да увеличи размера на производството на своите сгъваеми устройства по отношение на това по какъв начин се одобри от пазара, уточни Кох. Samsung продаде общо над 300 милиона телефона през предходната година, съгласно компанията за пазарни изследвания TrendForce.

 Samsung сподели телефон със сгъваем екран
Samsung сподели телефон със сгъваем екран

Моделът може да поддържа продажбите на компанията

Най-големият производител на телефони в света е образувал екип с Гугъл, с цел да създаде софтуерен интерфейс за сгъваемия телефон, откакто преди 2 месеца Кох се срещна с основния изпълнителен шеф на Гугъл Сундар Пичай.

Samsung и други производители на смарт телефони се пробват да съживят забавянето на търсенето на смарт телефони, защото потребителите по целия свят към този момент чакат по-дълго, с цел да заменят устройствата си с по-актуалните модели.

Samsung възнамерява да пусне по-евтина версия на своя флагман Galaxy S10 идната година, с цел да притегли вниманието на потребителите, които са по-спестовни, заяви Bloomberg News предишния месец.

5G също по този начин обезпечава на Samsung " огромна опция " през идната година, защото проектът за даване на услуги в мобилните мрежи от пето потомство се е доближил с 9 месеца, написа Yonhap.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР