Samsung ще представи серията си флагмански смартфони Galaxy S24 на

...
Samsung ще представи серията си флагмански смартфони Galaxy S24 на
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S24 ще бъде представен на 17 януари с процесори Snapdragon 8 Gen 3 и Exynos 2400

Samsung ще показа серията си флагмански смарт телефони Galaxy S24 на събитието Unpacked при започване на идната година, освен това по-рано от нормалното. Очаква се представянето да се състои в Сан Франциско на 17 януари, до момента в който в предходни години корейският колос е представял новите си флагмани през февруари. Това може да е стратегически ход на Samsung в борбата ѝ с Apple за водачество на пазара на смарт телефони в Съединени американски щати.

Други източници също настояват, че сътрудниците на Samsung ще стартират всеобщо произвеждане на нови артикули месец по-рано от нормалното. Тази смяна в графика явно се дължи на желанието на южнокорейската компания да наложи ранна конкуренция на Apple с нейните нови смарт телефони iPhone 15 на пазара на смарт телефони в Съединени американски щати.

Освен предстоящото по-ранно показване на серията Galaxy S24, основният изпълнителен шеф на Qualcomm Кристиано Амон удостовери известията, че серията Galaxy S24 ще бъде оборудвана с чипсети Snapdragon 8 Gen 3 и Exynos 2400.

По време на конферентен диалог за доклада за приходите той съобщи, че Qualcomm ще държи по-голямата част от пазарния дял на серията Galaxy S24. Това евентуално значи, че известията, че Galaxy S24 Ultra ще употребява извънредно Snapdragon 8 Gen 3 за Galaxy, без значение от пазара са правилни.

Според отчети единствено корейските и европейските Galaxy S24 и S24+ разполагат с Exynos 2400, до момента в който северноамериканските версии също се бъдат оборудвани със Snapdragon 8 Gen 3.

В допълнение към разкритията за чипсета, тийзър (който може да видите по-долу) на Samsung за технологията ISOCELL Zoom Anyplace в Galaxy S24 Ultra в допълнение затвърждава позицията на Ultra на софтуерен водач. Ролята на Snapdragon 8 Gen 3 в зареждането на тази авангардна функционалност освен значи нейната ексклузивност за модела Ultra, само че също по този начин показва софтуерното взаимоотношение сред Samsung и Qualcomm.

Zoom Anyplace автоматизирано наблюдава обектите във видеоклипа, само че също по този начин продължава да снима увеличени фрагменти на цялата сцена. Това значи, че датчикът всъщност разрешава снимането на два 4K видеопотока – на изрязаната област и на цялата панорама, което ви разрешава да променяте кадрирането, откакто приключите със снимането и това ще работи както при 2-кратно, по този начин и при 4-кратно нарастване.

Твърди се също, че функционалността автоматизирано наблюдава обектите и ги концентрира в действително време, до момента в който се движи по сцената във всяка посока, в това число и като се доближава до обектива, и всичко това резервира 4K резолюцията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР