Samsung се стреми да доставя 100% възобновяема енергия за своите

...
Samsung се стреми да доставя 100% възобновяема енергия за своите
Коментари Харесай

Samsung Electronics ще разшири използването на възобновяема енергия

Samsung се стреми да доставя 100% възобновима сила за своите центрове в Съединени американски щати, Европа и Китай

Samsung Electronics Co., Ltd. разгласи през днешния ден, че продължава интензивно своето развиване в региона на енергийната успеваемост и намаляването на оперативните излъчвания, посредством потреблението на възобновима сила във всички свои действия. Именно тези цели на Samsung Electronics са част от непрекъснатите старания на софтуерния водач да показва своята ангажираност към екологичното равновесие.

Samsung Electronics се концентрира първо върху пазарите в Съединени американски щати, Европа и Китай, които имат добре развита инфраструктура за извличане и транспорт на сила от възобновими източници. Samsung възнамерява да зарежда със зелена сила 100% от дейностите си във всички свои заводи, офис здания и операционни уреди в тези страни до 2020 година В средносрочен и дълготраен проект, компанията ще се стреми да усили в допълнение потреблението на възобновима сила в целия свят.

Компанията се причислява и към самодейността на World Wildlife Fund (WWF) за закупуване на сила от възобновими източници и към центъра за бизнес възобновими източници към института Rocky Mountain. В Корея, Samsung Electronics изцяло поддържа националния стратегически проект на държавното управление за увеличение на потреблението на сила от възобновими източници с 20% до 2030 година Стартирайки още тази година, Samsung ще конфигурира в допълнение близо 42 000 квадратни метра слънчеви панели в Дигиталния Град (Digital City) на Samsung в Сувон. Компанията ще продължи да прибавя към 21 000 кв.м. слънчеви масиви и уреди за произвеждане на геотермална сила от 2019 година в Пионгтек и от 2020 година в Хвасон-си.

Така Samsung Electronics се стреми да усили потреблението на възобновима сила в световен мащаб, която до 2020 година да създава еквивалентно количество сила на една слънчева електроцентрала с мощ 3,1 GW. Това количество се равнява на годишното ползване на към 115 000 четиричленни корейски семейства.

Като част от разширената си тактика, Samsung Electronics работи със своите топ 100 сътрудници, с цел да им помогне да дефинират и реализиран техните цели за потребление на възобновима сила. Това ще се случи в партньорство с Програмата Carbon Disclosure Project Supply Chain, към която софтуерния колос има намерение да се причисли идната година.

" Samsung Electronics извършва своите отговорности като част от едно отговорно гражданско общество посредством поддръжката и разширеното потребление на възобновима сила. Чрез бъдещите действия в тази тенденция, ние ясно заявяваме позицията си за отбрана на планета ни и изпълняваме ролята си за опазването на околната среда ", сподели Уон Кьон Ким, изпълнителен вицепрезидент и началник на световните връзки с обществеността в Samsung Electronics.

" Ние приветстваме декларацията на Samsung Electronics да разшири навлизането на възобновима сила в световните си обекти ", сподели Йохем Верберне, шеф " Глобални партньорства " в WWF. " Това е значима стъпка и чакаме с неспокойствие да работим дружно със Samsung за развиването на по-нататъшни ограничения за понижаване на въздействието на компанията върху климата. "

Допълнителни детайлности по отношение на проектите на компанията за потребление на възобновима сила ще бъдат налични в отчета за резистентност на Samsung Electronics 2018 на 15 юни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР