Samsung съвсем наскоро представи новия си флагмански смартфон Galaxy S24.

...
Samsung съвсем наскоро представи новия си флагмански смартфон Galaxy S24.
Коментари Харесай

Ремонтът на Samsung Galaxy S24 е изключително лесен – 9 от 10 възможни точки

Samsung напълно неотдавна показа новия си флагмански смарт телефон Galaxy S24. Сега създателите на канала PBKreviews в YouTube разглобиха базовата версия на устройството, с цел да оценят неговата ремонтопригодност. Оказа се, че в това отношение смарт телефонът не се разграничава доста от флагманската версия Galaxy S24 Ultra, която се ремонтира напълно елементарно.

Разглобяването на Galaxy S24 разкрива съществуването на огромна изпарителна камера вътре, чийто размер е повишен почти двойно спрямо този, който може да се види в Galaxy S23. Разглобяването демонстрира и другите съставни елементи, които са можели да бъдат откачени.

Най-напред задният панел би трябвало да се нагрее, след което може да се смъкна. Във вътрешността на Galaxy S24 няма Ultra-Wide Band антена, която участва в по-старшите модели Galaxy S24+ и Galaxy S24 Ultra. Дънната платка, както и в миналогодишния смарт телефон, е с двуслоен дизайн. Предната камера е крепко закрепена, тъй че можете да я отстраните единствено посредством унищожаване на лепилото. В същото време датчиците на главната камера са лесни за изваждане. Батерията може елементарно да се отдели, само че е съвсем невероятно да се отстрани дисплеят, без да се повреди.

В последна сметка Galaxy S24 получи оценка за ремонтопригодност от 9 от вероятните общо 10 точки. Тази висока оценка бе получена най-вече поради лесния достъп до съставените елементи, лесната замяна на батерията и другите детайли, като да вземем за пример интерфейса за зареждане. Ако дисплеят можеше да елементарно да се снеме, смарт телефонът щеше да получи оптималните 10 точки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР