Samsung разширява своята линия от гейминг монитори с новия извит

...
Samsung разширява своята линия от гейминг монитори с новия извит
Коментари Харесай

Samsung представя CJG5 извит гейминг монитор на Gamescom 2018

Samsung уголемява своята линия от гейминг монитори с новия закривен екран с WQHD резолюция и 144Hz скорост на възобновяване
Samsung показа новия CJG5 закривен гейминг екран на ревюто Gamescom 2018, което ще се организира сред 21-ви и 25-ти август. Samsung сподели своя високотехнологичен екран от гейминг линия, предлагащ оптимално гейминг прекарването въодушевено от слогъна: „ По-широка панорама. Печеливша игра. “ Провеждащият се в Кьолн, Германия Gamescom е едно от най-големите международни търговски изложби, което годишно притегля повече от 350 хиляди гости от 50 страни.

Новите 32-инчови (C32JG5) и 27-инчови (C27JG5) монитори разполагат с основни гейминг характерности като WQHD резолюция, закривен екран, 144Hz скорост на възобновяване и необятен цветови диапазон.  Безрамковият CJG5 с закривен екран и особено създадени технологии, ще бъде предлаган на българския пазар в края на 2018 година и ще бъде на доста конкурентна цена.


„ Във време на увеличаващите се условия за гейминг монитори, се стремим да предоставим премиум артикул на конкурентни цени, с цел да позволим на повече консуматори да се възползват от него, “ сподели Seog-gi Kim, изпълнителен вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „ Нашата цел е и да ускорим развиването на гейминг функционалностите като 144Hz и висока WQHD резолюция с помощта на  софтуерната експертиза, която съумяхме да придобием през годините. “
CJG5 разполага с WQHD резолюция (2,560 x 1,440), която е с 4-пъти по-висока от HD резолюцията. По този метод, новият екран има способността да пресъздаде реалистична картина с по-наситени цветове, както и необятен цветови диапазон 3000:1. Комбинацията от закривен екран и безрамков дизайн от три страни, основава оптималната гейминг среда. С новаторски технологии CJG5 минимизира умората на очите и по този начин разрешава по-дълъг интервал за игра.


144Hz скорост за промяна на фрагментите обезпечава оптимална графика и гейминг преживяване без  технически спирания. Режимите за игра или кино автоматизирано усъвършенстват контраста, остротата на картината и наситеността на цветовете. Потребителите могат да ревизират с лекост настройките по време на играта със специфичния OSD екран и менюто в жанр UI.
Посетителите на ревюто Gamescom, ще могат да се срещнат с CJG5 гейминг монитора на щандовете на Samsung и на Ubisoft. Партньори на Samsung са Ubisoft, PUBG Corp, Warner Bros, Deep Silver, Square Enix и Logitech. Всички те ще показват разнообразни игри на Samsung монитори, в това число CJG5.  Посетителите на ревюто ще могат да тестват най-големият QLED закривен гейминг екран на международно равнище на щанда на Samsung. 49-инчовия ултра необятен CHG90 екран има 144Hz скорост на възобновяване и 1 ms скорост на картината (MPRT).



„За нас е наслаждение да работим дружно със Samsung. Да подкрепим играта си Daker 18 на Gamescom 2018“. Казва Paulo J. Gomes, шеф и продуцент на Bigmoon Studios от Deep Silver. „Най-големият QLED гейминг екран в света, CHG90 с 49-инчов супер ултра-широк екран, ни разрешава да покажем хубостта на големия открит свят в Daker 18, основан на действителни пейзажи от Перу, Боливия и Аржентина, в една необикновено качествена картина.“
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР