Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се

...
Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се
Коментари Харесай

Samsung се изгаври брутално с функциите на iPhone

Samsung пусна следващите си клипове, с които напълно непосредствено се подиграва с някои от функционалностите, които Apple има своите iPhone смарт телефони. Прави го посредством серията Ingenius, която бе създаденa за присмиване на Apple.

Във видеата постоянно главният воин е чиновник на Apple, който би трябвало да изяснява за какво някои функционалности не работят, както потребителят желае, а в това време ги има в по-добър вид на смарт телефон Samsung Galaxy - в тази ситуация на последния S9, прецизира dnes.bg.

В първото видео млада афроамериканка желае да разбере по какъв начин да раздели екрана си на две, с цел да работи с две приложения по едно и също време (Multitasking), комфортно наблягайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата схващат, че нейните нокти имат Multitasking, само че не и iPhone.



Второто видео показва другите способи, по които се съхранява информация в един смарт телефон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, защото не желае да съхранява информация " в облака ", само че подобен няма. Естествено, в Galaxy S9 има.



Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се нервира на дребния отсечен правоъгълник в горната част на iPhone X, който в множеството случаи закрива или фотография, или видео. Samsung Galaxy S9 няма подобен откъслек, само че въпреки всичко има горна и долна рамка, тъй че осмиването може би нямаше да е изцяло удачно. Но пък фамилията, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X изцяло прави работа.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР