Samsung продължава да пуска One UI 6.1 на все повече

...
Samsung продължава да пуска One UI 6.1 на все повече
Коментари Харесай

Samsung пусна One UI 6.1 – актуализация за още един смартфон

Samsung продължава да пуска One UI 6.1 на от ден на ден телефони от серията Galaxy A. Следващият в листата е Galaxy A33 — телефон от междинен клас, пуснат преди към две години, който неотдавна получи актуализацията Android 14.

Обвивката One UI 6.1 сега се популяризира за Galaxy A33 в Европа, най-малко съгласно хората от SamMobile. Подобно на останалите телефони от серията Galaxy A, които неотдавна бяха обновени до One UI 6.1, обновлението не включва нито една от функционалностите на Galaxy AI, които флагманите на Samsung получиха.

От друга страна, Samsung включи кръпката за сигурността от април 2024 година, тъй че устройствата Galaxy A33 в Европа ще бъдат релативно настоящи, когато става въпрос за сигурността и сигурността на данните. Само с цел да знаете защо да внимавате, актуализацията One UI 6.1 идва под номера A336BXXU8EXDC и е много огромна, тъй че се уверете, че имате задоволително свободна памет.

Samsung към този момент пусна ъпдейта One UI 6.1 на редица телефони от междинен клас, в това число и Galaxy A15, Galaxy A34, Galaxy A54 и Galaxy A73. Очаква се повече устройства да получат актуализацията през идващите седмици, тъй че не се тормозете, в случай че телефонът ви към момента не е в листата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР