Samsung представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy, сред

...
Samsung представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy, сред
Коментари Харесай

С новата серия Galaxy Samsung представи смартфоните на бъдещето

Samsung показа новите си премиум смарт телефони от серията Galaxy, измежду които се открояват първият 5G телефон и революционен модел със сгъваем екран. Устройствата бяха показани по време на международната премиера Samsung Galaxy Unpacked, отбелязваща десетилетие от дебюта на първия смарт телефон от серията Galaxy.
Представянето е едно от най-очакваните софтуерни събития през годината и несъмнено оправдава упованията. Най-голямо внимание притеглят дълго чаканият Galaxy Fold – смарт телефон и таблет, сгънати в едно и Galaxy S10 5G, който е стъпка към мобилните технологии на бъдещето.
Galaxy Fold – сгъваем, стилен, комфортен
Със своя 7.3-инчов QXGA+ Dynamic AMOLED екран сгъваемият Fold дава редица благоприятни условия на потребителите, които могат да работят с 3 приложения по едно и също време (например да слушат музика, да ревизират за информация в интернет и да си пишат в Watsapp), да вършат страхотни фотоси и видео и да играят най-актуалните мобилни игри. Потребителите могат да употребяват други приложения даже по време да видеоразговор.
Смартфонът разполага широкообхватна камера с 6 обектива – 3 на гърба, 2 от вътрешната страна и 1 на капака. Двойната предна камера е идеална за селфита, а тройната задна камера разполага с ултра широкоъгълен обектив за страхотни панорамни фотоси.
Безпроблемното осъществяване на многочислените задания е обезпечено от мощен 8-ядрен процесор, 12 GB RAM и 512 GB вътрешна памет. Galaxy Fold се зарежда от 2 акумулатори с потенциал от 4380 mAh.
Устройството елементарно се сгъва и разгъва, според от потребностите на потребителя, а дилемите автоматизирано се трансферират сред екраните. Galaxy Fold е еластичен и здрав, като е направен от нови материали и еластични връзки, гарантиращи както грациозен тип, по този начин и устойчивост.
Екранът му е с 50% по-тънък от класическия екран на смарт телефон, тъй че в сгънато състояние безпроблемно да се побира в джоба ви.
Според Samsung сгъваемият Galaxy Fold вкарва напълно нова мобилна категория, предоставяйки на потребителите нови благоприятни условия отвън рестриктивните мерки на обичайния смарт телефон. Първоначалната цена на устройството е 1980 $, като ще бъде пуснато в продажба от 26 април.
S10 - първият кръговиден празник на Galaxy
Юбилейната серия на Galaxy – S10 се състои от 4 впечатляващи устройства – компактният S10e, общоприетият S10, мощният S10+ и ултрамодерният Galaxy S10 5G.
Серията Galaxy S10 разполага с Infinity-O AMOLED динамичен екран, който обезпечава най-хубавите цветове на мобилно устройство и подсигурява реалистична картина. Това е и най-хубавият екран на марката до момента, като в него са вградени голям брой датчици и технологии на камерата, както и датчик за пръстов отпечатък.
Камерите снабдени с изкуствен интелект, разпознават голям брой обекти и дават препоръки по какъв начин най-добре да се снима. Смартфоните оферират ултраширок обектив с 123-градусово поле на видимост, сходно на човешкото око, което ги прави съвършени за впечатляващи пейзажни фотоси и огромни панорами.
" С 4 премиум устройства, всяко от които е основано за потребностите на неповторими консуматори, Samsung вкарва технологиите за мобилни устройства в нова епоха ", споделя Ди Джей Ко, президент и основен изпълнителен шеф на отдела за IT на Samsung Electronics.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР