Samsung представи на ексклузивни срещи с медиите новата си премиум

...
Samsung представи на ексклузивни срещи с медиите новата си премиум
Коментари Харесай

Новите Samsung QLED 2018 са вече в България

Samsung показа на извънредни срещи с медиите новата си премиум гама тв приемници
Samsung QLED 2018 серията към този момент се предлага и в България. Най-новите модели тв приемници бяха показани на серия от извънредни събития през този месец пред публицисти. Те имаха опцията персонално да се уверят по какъв начин моделите от QLED серията по натурален метод се вписват в интериора и му придават стилна комплектност и уют. В приятна домашна конюнктура гостите съумяха да се насладят на кристална и изумително реалистична картина с милиони елементи.
Участниците в специфичната серия представяния за България на последните високотехнологични QLED модели на Samsung, се срещнаха и с най-новите трендове при тв приемниците.
През последните години се следи сензитивен напредък в условията на потребителите към размера на екрана, който от скромните 21 “, през днешния ден доближава до най-малко 55 “. В резултат, към този момент възприеманият за допустим за една общоприета всекидневна екран е с размер от 55-65 “. В някои случаи потребителите споделят, че по-подходящ за семейството им е тв приемник от 75-82 “. Не на последно място, ускореното развиване на технологиите и непрекъснатите нововъведения от производителите, вършат тв приемниците все по-смарт.

В рамките на серията срещи с медиите бе показан и новия 65 “ Smart QLED TV Q9F, който впечатлява с необикновено качество на картината със 100% размер на цветовете и непостижим дизайн. Гостите имаха опцията сами да се уверят, че QLED е повече от тв приемник – със своя 360-градусов дизайн можем да му се любуваме от всяка страна, като бъде подложен във всяка част на помещението или да помогне да отделим зоните в него. А със опцията за монтиране с No-gap Wall mount на стената, с която дистанцията сред тв приемника и стената е сведено до най-малко, процесът на апаратура лишава не повече от 15 минути. Несравнимото зрително преживяване, без разсейвания и с изумително реалистична картина се дължи на новаторските софтуерни нововъдения, които Samsung показва непрестанно.
Новата QLED серия може да се похвали със: SmartThings: Новата платформа на Samsung, чрез която може да се реализира връзка сред необятен набор от смарт устройства – от хладилника до мобилния телефон. Ambient mode: Благодарение на този режим, когато не гледате нищо на тв приемника, можете да съживите екрана посредством потреблението на режими като „ Декор “, „ Информационен “ или да се наслаждавате на вашите обичани фотоси. А режимите са съпроводени и с фонова музика. One Remote Control: Телевизорът се ръководи с едно отдалечено, посредством което елементарно и комфортно може да се управляват всички свързани към него устройства. One connect: Всички устройства се свързват към тв приемника чрез One Connect кутията, без значение от стандартите които подържат. От кутията излиза единствено един полупрозрачен кабел, който служи както за транспорт на информация, по този начин и за зареждане, и с който всеки може да сложи тв приемника на всички места в дома, без досадното оскверняване от висящи и стърчащи кабели и жици. Благодарение на Quantum dot технологията, картината е изумително реалистична и има един милиард цветове и подробни елементи.
Ultra Black и Direct Full Aray характерностите на QLED 2018 дават безкомпромисно качество на картината, даже при директна слънчева светлина или при слаба осветеност в стаята. Черните цветове са по-дълбоки и по-тъмни, и акцентират всеки обособен подробност. А HDR10+ технологията на Samsung обезпечава необятен диапазон от бляскавост и контрастност, и дават опция да се виждат елементи извън сенките. На процедура, всяко изображение се обработва самостоятелно, кадър по кадър, с цел да се усъвършенства визуализацията посредством поддръжката на HDR наличие.

Освен с качеството и безупречния дизайн на тв приемниците, публицистите бяха впечатлени и от това какъв брой лесни за монтиране са на стена или на стойка, както и от невероятната елементарност и експедитивност за конфигуриране – единствено за минути през мобилен телефон.

От тази седмица тв приемниците ще имат и още едно голямо преимущество – започват голям брой тематични промоции, с цел да се насладите оптимално на идния футболен сезон. За повече информация за Samsung QLED тв приемници посетете: http://www.samsung.com/bg/tvs/qled-tv/highlights/
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР