Samsung получи патент за смартфон с безрамков екран на предния

...
Samsung получи патент за смартфон с безрамков екран на предния
Коментари Харесай

Samsung патентова смартфон с два дисплея

Samsung получи патент за смарт телефон с безрамков екран на предния панел и незначителен екран на гърба. Може би точно по този начин дизайнерите на компанията виждат бъдещия Galaxy Note.
Според оповестените от Samsung изображения, това ще бъде смарт телефон с минимални рамки. Изглежда че най-голямата рамка ще бъде горната, тъй като на нея ще бъдат сложени представителя, датчиците и камерата.

По-голям интерес провокира задния панел на телефона. Дизайнерите на Samsung са решили на гърба да слагат втори екран . Явно това е и повода камерата и светодиодната мълния да бъдат сложени в горния ляв ъгъл. Засега не се знае, какви тъкмо функционалности ще извършва вторият екран.



Според известния уеб-портал PhoneArena, общата форма на мобилното устройство загатва, че този патент може да има отношение към серията Galaxy Note. Но дизайнът на предния панел без проблем може да се употребява и в другите смарт телефони на компанията. Например, в Galaxy S10.

Корпорацията Samsung не е първият производител, който опитва с втори екран. През 2017 година Meizu показа мобилния телефон Pro 7 с спомагателен екран на гърба, на който се демонстрира спомагателна информация. Например прогнозата за времето, пропуснатите позвънявания и т.н.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР