Samsung показа новия Galaxy Fold - телефон, който не просто

...
Samsung показа новия Galaxy Fold - телефон, който не просто
Коментари Харесай

Samsung показа бъдещето: сгъваем телефон на цена $1 980

Samsung сподели новия Galaxy Fold - телефон, който не просто се огъва, а се сгъва през средата и макар големия 7,3 " екран може елементарно да се побере в джоба. За задачата южнокорейският производител е разборатил екран, който е с 50 % по-тънък от общоприетите OLED и е извънредно устойчив.

Когато бъде прегънат, телефонът разполага с 4,6 " екран с резолюция 4,2:3. За да може да работи безпрепятствено, той е оборудван с 8-ядрен процесор на Qualcomm, 12GB RAM и бърза вътрешна памет от 512GB. Освен това ще поддържа 5G мрежа.
 Снимка 407864
Източник:

Огромният вътрешен екран разрешава не просто да виждате всичко, а и да работите с до три приложения по едно и също време. След прегъване на телефона, отворените приложения се появяват на по-малкия външен екран.

Батериите в Galaxy Fold са две с общ потенциал 4 380 mAh, а телефонът може да бъде презареден безжично. Освен това, моделът ще може да зарежда и второ устройство посредством технологията Wireless PowerShare, до момента в който е обвързван с нормално зарядно.
 Снимка 407868
Източник:

Galaxy Fold има и шест камери - три на гърба, две от вътрешната страна и един на капака.Всичко това обаче си има цена - и тя е много висока. Моделът ще бъде наличен за покупка след 26 април т.г. и ще коства невероятните $1 980.

Galaxy Fold съумя да " открадне " шоуто, само че Samsung сподели още четири модела, които сигурно заслужават внимание.

10 години след първия модел от серията Galaxy, компанията сподели четири нови модела - S10, S10+, S10 5G и S10e.

Galaxy S10 изпъква с най-хубавия екран на Samsung до момента и е първият в света с динамичен AMOLED екран, който има бляскавост от 1 200 нита. Предната камера е вградена вътре в него, увеличавайки общия размер. Самият той е 6,1 инча за по- " дребния " модел и 6,4 инча за " плюс " модела.

А под него се намира датчика за пръстов отпечатък, който чете 3D облик и обезпечава по-високо равнище на сигурност.
 Снимка 407869
Източник:

Моделът има и ултраширок обектив със 123-градусово поле на видимост, сходно на човешкото око - съвършен за пейзажни фотоси и панорами. Общо, на гърба на телефона има три камери, които обезпечават най-хубавата допустима картина във всеки един миг. А резултатите става още по-добри, посредством и на изкуствения разсъдък, вграден в модела.

S10 и S10+ имат мощни 8-ядрени процесори и сред 8 и 12GB RAM и вътрешна памет, който може да бъде разширена до общо 1TB.

Не по-малко забавни са и другите два модела - S10 5G и S10e. Първият, както името ясно подсказва, ще поддържа 5G мрежа. Освен това той има 6,7 " екран - най-големият в серията.

S10e ще предлага 5,8-инчов екран с една камера по-малко на гърба и 6 или 8GB RAM и ще бъде малко по-достъпен от другите модели.

Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e ще бъдат налични в магазините и онлайн на 8 март 2019 година Цените стартират от 1,749 лева за Galaxy S10, 1,949 лева за Galaxy S10+ и 1,449 лева за Galaxy S10e.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР