Самсунг обяви, че отлага за неопределено време пазарната премиера на

...
Самсунг обяви, че отлага за неопределено време пазарната премиера на
Коментари Харесай

"Самсунг" отложи безсрочно смартфона със сгъваем екран

Самсунг " разгласи, че отсрочва за неопределен срок пазарната премиера на първия си смарт телефон със сгъваем екран. Миналата седмица няколко издания за потребителска електроника оповестиха, че устройството не е готово за потребителите, защото дисплеят се поврежда след единствено 24 часа потребление.

Това става броени дни преди плануваното излизане на Galaxy Fold на пазара в Съединени американски щати на 26 април. За 3 май бе планувана премиерата за английския пазар.

В известието се споделя, че инспекции на известията за проблеми с екрана са посочили, че те може да са свърани с местата, където са " пантите " сред двете елементи. Освен това " вещества " навътре в смарт телефона може да въздействат на качеството на екрана.

Засега компанията се надява в границите на няколко седмици да разгласи нови дати за излизане на пазара.

Част от новите ограничения ще бъдат спомагателни указания за това по какъв начин да се работи с Galaxy Fold, по какъв начин да се поставят грижи за скъпото устройство и какво да се прави със защитния пласт върху екрана. Една от повредите бе провокирана от това, че употребяващият отлепи фолиото, тъй като помислил, че то е единствено, с цел да защищити от надраскване. Оказало се, че това въобще не би трябвало да се прави, само че не е имало ясно предизвестие в описанието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР