Samsung направи нова, още по-силна заявка за доминация в новия

...
Samsung направи нова, още по-силна заявка за доминация в новия
Коментари Харесай

Вторият сгъваем телефон на Samsung вече е тук. Колко ще струва в България?

Samsung направи нова, още по-силна поръчка за доминация в новия свят на сгъваемите телефони. Най-големият производител в света сподели нощес новия си Galaxy Z Flip - модел, който се сгъва отвесно, за разлика от първия модел Galaxy Fold.

За най-нетърпеливите ще кажем незабавно: Galaxy Z Flip ще се предлага в цветовете " огледално лилаво " и " огледано черно " от 21 февруари на цена от 2 899 лв..

С какво впечатлява? Samsung Galaxy Z Flip има 6,7 " сгъваем екран. Любопитното тук е, че екранът е стъклен, а не пластмасов, както е при останалите сгъваеми телефони, които видяхме към този момент. Ултратънкото стъкло в композиция с Infiniti Flex екрана са разработка на южнокорейската компания. Ползите от стъклото е, че моделът е по-тънък, а потреблението му е надалеч по-приятно. Самият екран е със съответствие 21:9, който става все по-популярен в света на мобилните телефони.
 Снимка 466321
Източник:

От външната страна има и още един екран с размер 1,1 ", от който може да видите последните си известия, кой ви звъни и даже да му вдигнете.Samsung са подобрили доста и пантата. Galaxy Z Flip може да остане отворен под разнообразни ъгли, сходно на екран на преносим компютър. Компанията е създала и нова технология срещу замърсяване. Тя употребява найлонови нишки, с цел да отблъсква замърсявания и прахуляк.

За да могат потребителите да се възползват оптимално от новите технологии, Samsung е подобрила и софтуера.

Другата добра вест е, че Galaxy Z Flip има характерностите на същински флагман. Моделът употребява чипсета Snapdragon 855+, има 8GB RAM и 256GB вътрешна памет. Батерията е разграничена на две елементи и е с потенциал 3 300 mAh. Моделът поддържа и безжично зареждане.

Основните камери са две - необятна и ултраширока. И при двете броят на мегапикселите е 12. Селфи камерата е 10MP.
 Снимка 466323
Източник:
 Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra отварят нова епоха за компанията
Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra - нова епоха за Samsung

5G, галактически камери и доста иновации
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР