Samsung и Xbox обявиха разширяването на успешно си партньорство в

...
Samsung и Xbox обявиха разширяването на успешно си партньорство в
Коментари Харесай

Samsung и Xbox: Ненадмината комбинация вече и в Европа

Samsung и Xbox оповестиха разширението на сполучливо си партньорство в Съединени американски щати и в Европа. Двете компании още веднъж ще си партнират в региона на маркетинга и търговията на дребно, предлагайки ненадминатата композиция за 4K игри
Новата серия QLED тв приемници на Samsung  е подобаваща за всички сертифицирани 4K игри. Samsung QLED тв приемниците дават необикновено качество на картината допълнително от един милиард нюанса и 100% размер на цветовете, а в комбиниране с най-мощната игрова подпора в света – Xbox One X, оферират висшо игрово прекарване.
„Xbox One X ще показа същински 4K гейминг с  40% повече мощ, от която и да е друга подпора.“, споделя Майк Никълс, вицепрезидент и основен маркетинг шеф на Xbox. „Радваме се, че сплотяваме напъните си със Samsung, с цел да предоставим на нашите фенове вълнуващи 4K игри.“
Серията 2018 QLED тв приемници оферират първия в света тв приемник с FreeSync™ за безпроблемен геймплей. В режим Auto Game Mode, конзолата автоматизирано усъвършенства настройките на тв приемника за усъвършенствано преживяване с минимално закъснение на картината и ултра бързи скорости на освежаване.

„С наслаждение анонсираме разширението на това партньорство в цяла Европа. Това подвига качеството на гейминг преживяването на ново 4K QLED ниво“, означи Гай Кинел, вицепрезидент на Visual Display в Samsung Electronics. „С дългогодишната и богата история на Xbox, забележителния им опит в игрите и нашата позиция на пазара в целия район, сме уверени, че това партньорство ще продължи да предлага на потребителите същински безапелационно преживяване в игрите на огромен екран“.
Повече информация за Samsung тв приемник от новата 2018 QLED серия  е налична на Samsung.com или при търговците на дребно в цялата страна. За най-новите гейминг вести за Xbox One X, посетете Xbox Wire и Xbox.com. Съвместните маркетингови и търговски действия на Samsung и Xbox ще стартират по-късно тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР