Samsung и Huawei все още се опитват да отстранят дефектите

...
Samsung и Huawei все още се опитват да отстранят дефектите
Коментари Харесай

Sony патентова първи по рода си гъвкав екран с две лица

Samsung и Huawei към момента се пробват да отстранят дефектите по първите си сгъваеми смарт телефони, само че това, което за момента може би ги успокоява е, че на пазара към момента няма други атрактивни сгъваеми джаджи.
 Huawei, Samsung, сгъваемите им смарт телефони и за какво се трансформират в мираж
Сгъваемите смарт телефони на Huawei и Samsung се трансформират в мираж

Huawei също ще забави стартирането на Mate X

Това успокоение надали ще продължи дълго, защото, както знаем, Xiaomi приготвя личен сгъваем уред, а неотдавна дочухме, че и Sony готвят нещо много горещо.

Японският софтуерен колос неотдавна е получил патент за еластичен екран, който може да даде на компанията бърз старт в нишата на сгъваемите телефони.

Патентът разказва екран, който може да възпроизвежда изображения и от двете си страни и разполага с три вградени датчика, които мерят температурата, налягането и физическото придвижване на екрана.

Сензорите ще спомогнат за гладкото и бързо превключване на софтуера към разнообразни формати според от това какво вършим с екрана.

Все още не е ясно защо тъкмо ще се употребява задната страна на двойния екран от чисто практична позиция.

Теоретично, задният панел ще може да поддържа приложение, друго от това, което виждаме на предния екран, като по този метод ще можем дейно да боравим с две отворени стратегии по едно и също време.

Колегите от LetsGoDigital също по този начин разкриват, че задният панел, също като предния, ще разполага с тъч чувствителност, което пък значи, че е евентуално да можем да направляваме екрана пред нас, докосвайки задния панел.
 Сгъваемият смарт телефон на Xiaomi - по кое време и на каква цена да го чакаме
Кога и на каква цена можем да чакаме сгъваемия смарт телефон на Xiaomi

Вероятно ще коства двойно по-малко от Galaxy Fold

При всички положения идващите няколко години ще са много вълнуващи и ще забележим неочакван взрив от най-различни гъвкави джаджи, които за момента е мъчно даже да си представим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР