Samsung Galaxy S22 Ultra се очертава като един от най-интересните

...
Samsung Galaxy S22 Ultra се очертава като един от най-интересните
Коментари Харесай

Колко хора биха си купили предстоящия Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra се обрисува като един от най-интересните и мощни смарт телефони на годината, макар че към момента новата S22 серия не е показана публично.
 Motorola, Xiaomi, Samsung и кой първи ще пусне смарт телефон с 200-мегапикселова камера
Кой ще пусне първия смарт телефон с 200 мегапиксела

Идва напълно скоро

Това се чака да се случи на 9 февруари, а компанията за продажба на телефони SellCell е провела много забавно изследване в Съединени американски щати, с цел да откри какви са потребителските настроения по отношение на идната нова серия смарт телефони.

В анкетата са взели участие близо 11 000 консуматори на Android, като цели 20% от тях са споделили, че биха желали да се снабдят с някой от новите Galaxy S22 модели.
 Снимка 562067

Ако приемем, че тези данни могат да се приложат в подтекста на световния брой Android консуматори, който възлиза на към 2.5 милиарда, евентуалните продажби на идните модели стартират да наподобяват много оптимистично за Samsung.

Разбира се, това е единствено прогноза, само че е забавно да отчетем, че 44.4% от всички, които възнамеряват да ъпгрейднат към S22, имат намерение да си купят най-скъпия и мощен модел - Galaxy S22 Ultra.

30.1% пък ще заложат на по-евтиния Galaxy S22, а 25.5% биха желали да си купят S22+.
 Снимка 562068

Интересът към Ultra модела по никакъв начин не е инцидентен, защото се чака телефонът да предложи най-хубавото от сериите Galaxy S и Galaxy Note.

Всички изтекли досега данни и изображения сочат, че дизайнът на телефона ще прилича последния Note 20, ще е с премиум характерности и ще е със особено поделение за S Pen.
 Samsung The Freestyle и по какъв начин да планираме една незабравима година
The Freestyle проект за годината

Време е за нови завършения и нови джаджи

Всичко за новите модели от серията Galaxy S22 ще научим единствено след седмица по време на Unpacked събитието, което готви Samsung.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР