Samsung Galaxy S11 е едно от най-очакваните устройства през следващата

...
Samsung Galaxy S11 е едно от най-очакваните устройства през следващата
Коментари Харесай

Рендер на Galaxy S11 показва четворна главна камера и вградена в екрана предна камера

Samsung Galaxy S11 е едно от най-очакваните устройства през идната година. OnLeaks и 91mobiles са се обединили и са пуснали първите рендери и хардуерни характерности на предстоящата флагман серия.
Могат да се похвалят с много добра меродавност на информацията си
На гърба на телефона има 5 датчика, което значи най-малко четворна камера. Разделителната дарба би трябвало да е 108 мегапиксела. От 91mobiles имат информация, че три от тях ще са общоприети камера датчици, четвъртият ще е Time of Flight, само че петия към момента е неустановен. Единственото, което стои откъм гърба, дружно с солидната настройка за снимане, е логото на Samsung.

По-основна смяна е, че селфи камерата има ново място, по отношение на S10. Тя ще е вградена по средата, в горната част на екрана. От ляво към този момент няма Bixby бутон. Бутоните за контролиране на звука и за зареждането са отдясно. Отдолу ще имаме представител и USB-C порт, микрофони ще има изпод и от горната страна. Не се вижда жак за слушалки.
От рендерите съдим, че ще забележим черна и бяла версия, напълно от стъкло.
От 91mobiles не престават и с информация във връзка с хардуера на S11. Очакват ни три версии на смарт телефона – S11, S11e и S11+. Първите две би трябвало да са налични и с 4G, и с 5G, а третата версия единствено с 5G. За пазара в Съединени американски щати устройствата ще имат Snapdragon 865 чипсет, а на останалите пазари ще забележим Exynos 990.

Не знаем дали всичките версии ще имат идентични камери. Слуховете сочат, че ще забележим ISOCELL HMX датчика, който стои и под капака на Xiaomi Mi Note 10. От там и догатката за 108MP резолюция. Другите датчици ще обезпечат 5-кратен оптичен зуум, 8K видео снимане, отвесни панорами и прочие.

S11e ще бъде с 6.3 или 6.4 инча екран, а S11 и S11 Pro респективно с 6.7 и 6.9 инча. Тъй като приказваме за Samsung, чакаме AMOLED матрица. Информацията сочи, че ще има поддръжка за HDR10+, резолюция до QHD+ и вероятно 120 херца периодичност на освежаване.

Очакваме да вървят на Android 10 и One UI 2.0 интерфейс. Предполагаемата дата на показване е 18 февруари.
Какво още остава да разберем?
Ще е забавно да научим по-подробно за останалите датчици, с изключение на ISOCELL HMX, и най-много какъв ще е мистериозният пети датчик. Какви други цветови разновидности ще има? Колко и каква RAM памет, място за предпазване? Няма по какъв начин да не забележим и нещо ново по софтуерната част, както и някои дребни елементи.

Разгледайте 360-градусовите рендери във видеото най-отгоре и споделете какво мислите за устройството в мненията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР