Samsung Galaxy Note 9 бе официално обявен миналата седмица на

...
Samsung Galaxy Note 9 бе официално обявен миналата седмица на
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Note 9: разопаковане и първи впечатления

Samsung Galaxy Note 9 бе публично разгласен предходната седмица на особено събитие, което се състоя в Ню Йорк. Той е един от най-очакваните смарт телефони и по тази причина взехме решение, че ще Ви бъде забавно да научите какъв е комплектът му и първите ни усещания.

Оглеждайки кутията на Note 9 от тази година, забелязахме, че центърът на фокуса е усъвършенствания S Pen. Най-интересното комбиниране – това е S Pen в жълт цвят дружно с новата цветова версия на Note 9 – Ocean Blue (син). Останалото наподобява не се отличава от елементарния набор. Самата кутия е черна на цвят и вътре се намира самия телефон и всички аксесоари към него.
От противоположната страна, както постоянно, можем да забележим някои характерности.

В комплекта са включени:
Телефон Samsung Galaxy Note 9Инструкции за безопасностИнструкции за потребителяПреходник за microUSBПреходник за USBЗарядно устройствоКабел USB Type-CКлип за добиване на слота за SIM-картата,Слушалки AKGСменяеми подложки за слушалки
Трябва да се означи, че получихме интернационалния модел на Galaxy Note 9 с поддръжка на две SIM-карти. Той работи с процесора Exynos 9810 от Samsung дружно с 6 GB оперативна памет и 128 GB вградена.

Излишно е да загатваме, че напълно скоро планираме да напишем ревю на телефона! Това е първият значим телефон, който бе пуснат през втората половина на настоящата година и той заслужава особено внимание. С негова помощ се надяваме да се вдигне летвата за съпоставяне с идните флагмани от съперниците.

Производителността, скоростта и стремежът към съвършенство постоянно са били едни от основните преимущества на серията Note, тъй че без подозрение, всичко това може да бъде открито в последната итерация!

Припомняме, че Galaxy Note 9 ще се появи в продажба с начална цена от 1000 $ – това е най-скъпият модел на Samsung от серията Note към днешна дата. Нека обаче оценката на съотношението цена/качеството да я създадем малко по-късно, откакто използваме мобилния телефон в продължение на избран интервал от време!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР