Samsung Galaxy Fold отнесе изключително много критики, като повечето бяха

...
Samsung Galaxy Fold отнесе изключително много критики, като повечето бяха
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Fold 2 - урокът е научен, бъдещето е сгъваемо

Samsung Galaxy Fold отнесе извънредно доста рецензии, като множеството бяха добре обосновани, само че не би трябвало да забравяме, че множеството първи модели на сходни джаджи срещат сходни мнения.

Това не е проблем за производителите, изключително по-опитните такива, а в противен случай - мотив е да подобрят продукта си и да се вслушат в гласа на потребителя.

Именно по тази траектория се движи и Samsung със своите сгъваеми смарт телефони, които към този момент имат модел в редиците си - Galaxy Z Fold 2.
 Снимка 491241

Телефонът бе показан по време на Unpacked събитието на Samsung, а главният акцент в презентацията бе по какъв начин новият уред съумява да преодолее проблемите, които преследваха първия Galaxy Fold.

Започваме от една от основните черти на Z Fold 2, а точно механизма на прегъване.

От Samsung са подобрили отбраната на пантата, като са употребявали технология, сходна на тази при Z Flip, само че при Z Fold 2 пантата е още по-компактна, а четките за отбиване на прахуляк и частици - по-ефективни.

Екранът към този момент може да се фиксира в разнообразни позиции и да стои устойчиво на гладка повърхнина.

Външният 4.6-инчов екран от първия Fold е сменен с 6.2-инчов, което би трябвало да направи апарата много по-функционален.

Главният екран (в разпрострат формат) също е по-голям от преди и към този момент е с диагонал от 7.6 инча, като поддържа и 120Hz опреснителна периодичност.
 Снимка 491242

В десния панел е поместена селфи камера, до момента в който прорезите са отстранени, а рамките са осезаемо по-малки.
 Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra 5G - всичко за новите модели смарт телефони на Samsung
Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra - хубостта е в детайла

Galaxy Note ни е уязвимост, тази година - най-малко 20 пъти повече

Промени има и в цветовата палитра, в която Z Fold 2 ще бъде предлаган - тайнствен бронзов и тайнствен черен цвят са новите тонове на сгъваемия флагман на Samsung.

Всичко останало за модела ще бъде разкрито на първи септември, когато ще научим и един от най-важните за потребителите въпроси - ще бъде ли Z Fold 2 по-евтин от първия Fold?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР