Samsung анонсира поредния си ход в криптопространството с разкриването на

...
Samsung анонсира поредния си ход в криптопространството с разкриването на
Коментари Харесай

Samsung разкри SDK комплект на основата на блокчейна на ETH

Samsung анонсира следващия си ход в криптопространството с разкриването на пълностоен комплект за софтуерна разработка (Software Development Kit, SDK), който ще си поддържа връзка с мрежата на Ethereum, предава Beincrypto. Целта на SDK комплекта е да подкрепи разработчиците, които основават децентрализирани приложения за мобилни устройства във връзка с успеваемост във финансово отношение.

Засега комплектът е стеснен до разработчици от Съединени американски щати, Корея и Канада и е ориентиран към приложения само за флагманските артикули на Samsung Galaxy S10, S10e, S10+, S10 5G и Galaxy Fold.

Разработчиците ще могат да генерират, ръководят и резервират потребителски блокчейн сметки или портфейли с негова помощ, като частните ключове и секретните блокчейн данни няма да бъдат предоставяни на трети страни или синхронизирани с външна облачна услуга, дават обещание от Samsung в специфичен документ. Самият кийстор ще е изолиран от операционната систематична Android, като SDK комплектът ще може да се свързва и със „ студени “ портфейли, като Trezor и Ledger Nano S.

Разработчиците, които се съгласят да станат сътрудници на корейската компания ще получат достъп и до други характерности, като опцията да извличат историята на транзакциите от профилирания блокчейн браузър, построен особено за потребление от децентрализирани приложения.

Пълното откриване на SDK комплекта и необятното му разпространяване се чака да се реализира по-късно тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР