Samsung анонсира новия свръхширокоформатен 49-инчов геймърски монитор Odyssey OLED G9

...
Samsung анонсира новия свръхширокоформатен 49-инчов геймърски монитор Odyssey OLED G9
Коментари Харесай

Samsung представи 49-инчовия извит монитор Odyssey OLED G9: DQHD, 240Hz, Wi-Fi и цена $2200

Samsung анонсира новия свръхширокоформатен 49-инчов геймърски екран Odyssey OLED G9 (модел G95SC). Устройството е със съответствие на страните 32:9 и поддържа разграничителна дарба от 5120 × 1440 пиксела.

В основата на Odyssey OLED G9 стои извитият OLED-панел с технология за подсветка Quantum Dot, радиус на кривината от 1800R, 240Hz периодичност на освежаване и 0,03ms време за реакция. Мониторът е оборудван с процесора Neo Quantum Processor Pro, който дава отговор за работата на главните му функционалности. За екрана на Odyssey OLED G9 се употребява типичната бляскавост от 250 cd/m2, сертификация DisplayHDR True Black 400 и поддръжка на технологиите за синхронизация AMD FreeSync Premium Pro и VESA Adaptive Sync.

Мониторът е оборудван с вградения игрови хъб Gaming Hub, осигуряващ достъп до известните гейминг услуги Nvidia GeForce Now и Xbox Game Pass. А с помощта на вградения Wi-Fi модул, мониторът може да се употребява без свързване към компютър. Устройството е с функционалности за смарт-ТВ, които ви разрешават да гледате обичаните си телевизионни излъчвания посредством персонални стриймингови услуги и е оборудван с функционалност за гласово ръководство.

Сред изведените външни конектори, в Odyssey OLED G9 са планувани по един DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 и micro-HDMI 2.1. Екранът е получил още USB-хъб с един низходящ и един прогресивен USB-конектор. Производителят също по този начин показва, че мониторът е оборудван с два високоговорителя с мощ от 5 W всеки, RGB-подсветка и стойка, позволяваща смяна на ъгъла на екрана.

От 12 до 25 юни мониторът Samsung Odyssey OLED G9 ще бъде разполагаем за предварителни поръчки на цена от $2199. Производителят предлага закупуване на монитора през формалния си онлайн-магазин. Ако поръчката е направена до 26 юни, клиентът получава от Samsung и карта с подарък $250.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР