Сампдория записа втора поредна отлична победа, след като зарадва феновете

...
Сампдория записа втора поредна отлична победа, след като зарадва феновете
Коментари Харесай

Сампдория отнесе Лацио

Сампдория записа втора поредна отлична победа, откакто зарадва почитателите си с безапелационен триумф над Лацио. Тимът на Клаудио Раниери завоюва с 3:0 на “Луиджи Ферарис” и към този момент е с актив от 6 точки. Самп значително реши мача до почивката, когато водеше с два гола. Фабио Куаярела откри резултата след половин час игра, а малко преди края на първата чат Аугело удвои задатъка на домакините. Влезлият като запаса Микел Дамсгаард осъществя третия гол в 74-ата минута.

За Лацио това е втора загуба в първите четири кръга и на този стадий наподобява, че отборът на Симоне Индзаги мъчно ще повтори отличния сезон, който направи предходната акция. Столичани бяха надалеч от най-хубавата си форма в отсъствието на санкции си голмайстор Чиро Имобиле.

Томазо Аугело имаше съдбоносен принос за триумфа на Сампдория. Той центрира чудесно за първия гол, а Куаярела засече топката с глава. Малко по-късно домакините бяха покрай второ попадение, когато центриране на Аугело се трансформира в удар, само че Стракоша съумя да отклони топката над вратата. Той обаче не пропусна при идната обстановка и с доста прекрасен удар направи резултата 2:0.

Лацио опита да се върне в мача след почивката, само че мъчно стигаше до вратата на противника. Римляните обаче не бяха безапелационни в отбрана и по този начин се стигна до трети гол във вратата им. В 74-ата минута удар на Куаярела бе отразен от Стракоша, само че топката стигна до Дамсгаард и 20-годишният датчанин с мощен удар я прати в мрежата. До края Сампдория можеше да стигне и до по-убедителна победа. Стракоша направи ужасно двойно избавяне, като отрази удари на Дамсгаард и на Кейта.

Серия А 4 кръг, събота 17 октомври  Сампдория 3:0краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР