Сампдория получи зловещо предупреждение вчера, след като отсечена свинска глава

...
Сампдория получи зловещо предупреждение вчера, след като отсечена свинска глава
Коментари Харесай

Отсечена свинска глава и зловещо послание стреснаха Сампдория

Сампдория получи злокобно предизвестие през вчерашния ден, откакто отсечена свинска глава беше доставена в централата на клуба. Подаръкът в жанр " Кръстникът " беше открит в кутия дружно с обръщение, адресирано до някогашния президент на клуба Масимо Фереро и сегашния вицепрезидент Антонио Ромей, което гласеше " идващите глави ще бъдат вашите ", сподели представител на клуба. На място е била извикана полиция. 

В изказване Сампдория изрази " надълбоко отвращение от следващия сериозен акт на заплашване ". 

Миналия месец халосен патрон беше доставен в офисите на Сампдория, съпроводен от закани против Фереро и Едоардо Гароне, предходен притежател на клуба. 
 Пропусната дузпа лиши Сампдория от точка Пропусната дузпа лиши Сампдория от точка
Фереро, който към момента управлява Сампдория посредством фамилен холдинг, подаде оставка от поста си, откакто беше задържан през 2021 година по финансови обвинявания, несвързани с футбола. 71-годишният предприемач разгневи почитателите, които настояват, че той води Сампдория към финансов колапс и отхвърля да продаде клуба на нови притежатели, способни да го спасят от финансова и спортна злополука. 

Базираният в Генуа тим сега е предпоследен в таблицата с 11 точки след 23 мача.



Други италиански тимове са получавали сходни закани в предишното. Спортният шеф на Палермо получи отрязана козя глава през 2006 година, до момента в който през 1999-а президентът на Реджина получи глава на бик.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР