Сампдория отстъпи с 0:3 на останалия с 10 душии отбор

...
Сампдория отстъпи с 0:3 на останалия с 10 душии отбор
Коментари Харесай

С 10 души "Болоня" отнесе "Сампдория" на старта на кръга в Италия

" Сампдория " отстъпи с 0:3 на останалия с 10 душии тим на " Болоня " в първа среща от 14-ия кръг на Серия " А " и постави завършек на поредицата си от три следващи победи.

Само преди седмица " моряците " влязоха в международните вести, откакто разрушиха първенеца " Ювентус ".

Симеоне Верди откри резултата в интерес на " Болоня " още в 3-ата минута, а Ибрахима Мбайе удвои 20 минути по-късно с глава, откакто засече технично центриране на Верди. Само в границите на 2 минути в края на първото полувреме гръцкият национал Василис Торосидис си проработи два жълти картона и беше отхвърлен, само че вторият от тях бе преувеличен.

Така през второто полувреме " Болоня " излезе с човек по-малко на терена, само че това не си пролича по никакъв метод от държанието на двата тима.

Резервата Орджи Оквонкво вкара за 3:0 в 73-ата след двойно подаване с Годфред Донса, който направи страховит рейд при попадението. 19-годишният нигериец се намира в прелестна форма. Младокът означи и победното попадение против " Сасуоло ", както и изравнителния гол против " Киево " на " Бентегоди ".

След провалянето " Самп " остана на 6-о място в класирането с 26 точки, на 2 от 5-ия " Лацио ". " Болоня " се изкачи на 10-о място със 7 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР