Сампдория отдалечи Рома от топ 3 в класирането на Серия

...
Сампдория отдалечи Рома от топ 3 в класирането на Серия
Коментари Харесай

Сампдория отдалечи Рома от топ 3

Сампдория отдалечи Рома от топ 3 в класирането на Серия А, откакто удържа 1:1 с " вълците " на " Луиджи Ферарис " в дуел от 21-ия кръг. Рома остана на пето място с 41 точки, до момента в който Сампдория върви шести с 34. Домакините откриха в добавеното време на първата част, когато някогашният нападател на Ювентус Фабио Куалярела откри от дузпа.
Рома натика Сампдория в личната му половина в края на мача, само че по този начин и не стигна до гол. Отлична опция за равнене имаше Алесандро Флоренци, само че топката рикошира след удар от близко и излезе в ъглов удар. В добавеното време Рома стигна до изравнителен гол посредством Един Джеко, който се разписа с глава след следващото центриране пред вратата на " моряците ".

Драмата можеше да стане цялостно в края, когато Флоренци извърши нарушаване на границата на наказателното поле и сложи на тестване вратаря Алисон. Реферът Орсато отсъди директен свободен удар, а с осъществяването се нагърби Гастон Рамирес, който стреля право в стената. Минута по-късно Рамирес на собствен ред си завоюва фаул, като този път трансферира стената, само че за негово страдание и вратата.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

КЛАСИРАНЕ

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА
Серия А 21 кръг, неделя 21 януари  Интер 1:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР