Самозапалилия се Радослав е имал дете от предишна връзка, се

...
Самозапалилия се Радослав е имал дете от предишна връзка, се
Коментари Харесай

Изплува нова скандална версия за самозапалилия се Радо

Самозапалилия се Радослав е имал дете от предходна връзка, се приказва в Асеновград, написа Марица. Припомняме, че 32-годишният мъж се самозапали в колата си през вчерашния ден сутринта

"Радо беше готин, отворен към живота”, описаха пред пловдивската медия негови познати. Никой от тях не можеше да повярва, че е протегнал ръка на живота си и то по подобен непосилен метод.

"Беше разпален по моторите, фитнеса и изглеждаше благополучен с дамата до себе си, с която се ожениха при започване на годината. Възможно е обаче да е изпаднал в някаква меланхолия или психическа рецесия поради случилото му се в живота. Знаем, че имаше дете от предходна връзка, а скоро подписа брак със брачната половинка си, която обожаваше ", описаха хора от Асеновград.

Радослав и Павлина сключили брак при започване на тази година. В обществената мрежа пуснали и фотоси с халките си.

Ден преди да посегне на живота си младият мъж разгласил фотография със брачната половинка си, на която двамата са в ресторант. Ковачев написал: „ Да имаш прелестна жена до себе си е прекрасно”.

Както БЛИЦ писа, в събота сутринта 46-годишен ловец забелязал сред селата Лясково и Яворово спряло БМВ, от което излизало пушек . Мъжът спрял, с цел да помогне. Когато доближил обаче, от вътрешната страна изскочил Радослав, който се възпламенил. Според ловджията миришело на гориво. Той опитал да го гаси с пожарогасител, само че не съумял.

Приcтигнaлият нa мяcтo eкип нa "Cпeшнa пoмoщ " caмo кoнcтaтирaл cмърттa.

Днес в 15 часа близки и другари ще изпратят Радослав в последния му път.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР