Самозадоволяването при мъжете не е въпрос само на забавление или

...
Самозадоволяването при мъжете не е въпрос само на забавление или
Коментари Харесай

Мъже, самозадоволяването е полезно!

Самозадоволяването при мъжете не е въпрос единствено на развлечение или на непосредствена липса на партньорка - постоянното му упражняване е потребно за здравето , написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на огромно американско изследване, оповестено в сп. " European Urology ".

 
Всеизвестно е, че " освобождението от напрежение " въздейства удобно върху мъжкото въодушевление. Авторите на актуалното изследване от Харвардския медицински лицей обаче са открили, че за представителите на мощния пол " един оргазъм дневно " се равнява и на намален риск от рак на простатата.
 
За задачите на проучването експертите са анализирали събирани в продължение на 18 години данни за половия живот на 32 000 здрави мъже. Впоследствие на 3839 от тях е била сложена диагноза рак на простатата . Участниците е трябвало да дават отговор на въпроси от вида какъв брой постоянно в месеца вършат секс или се самозадоволяват .

 
Изследователите са открили, че за мъжете , които мастурбират най-малко пет пъти седмично , рискът от развиването на рак на простатата е по-нисък .
 
След като са взели поради и други фактори като хранене и физическа форма, учените са стигнали до извода, че постоянният оргазъм , без значение по какъв метод е получен, е основен за положителното здраве на простатата .

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР