Самозадоволяването при жените помага за отвеждане на тялото до оргазъм

...
Самозадоволяването при жените помага за отвеждане на тялото до оргазъм
Коментари Харесай

Мастурбацията повишава защитните сили при жените

Самозадоволяването при дамите оказва помощ за отклоняване на тялото до оргазъм без външна интервенция. Типовете мастурбация при дамите може да включват клиторна стимулация или по-дълбоко навлизане с дилдо или вибратор. Според множеството дами, упражнението по самозадоволяване е извънредно и занимателно, и прелестно за тях, въпреки и малко от тях да си признават, че го практикуват, написа puls.bg. Причината е евентуално в наложеното табу още от млада възраст да се разискват техниките и методите за мастурбация.

За женската мастурбация не се организират толкоз доста изследвания и не се водят толкоз доста дискусионни конгреси, що се касае за мъжката. Според учените, повода за това наложено табу е точно в начеващата равноправност, която прави дамите доста по-отговорни и не разрешава този " грях " да се показва като примитивен инстинкт на тялото. Според експертите по полова медицина женската мастурбация е извънредно значима, заради което през последните години те стартират да отделят все по-голямо внимание върху нея.

Според проучвания в региона, мастурбацията е потребна, тъй като основава по-голяма интензивност в половия живот на дамите и разрешава по-дълбоко проучване на женското тяло и сетивност. Според тях, по този начин дамите ще изпитват доста по-пълноценен секс и доста повече наслаждение по време на сексуален акт. Според експертите, при мастурбация дамите се учат доста по-лесно по какъв начин да доближават до оргазъм всякога по време на секс. Това е един от най-хубавите способи за по-дълбоко самоизследване на тялото им, в това число определяне на най-чувствителните точки на тялото - клитор, G-точка и други ерогенни зони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР