Самоубийството на певеца на Linkin Park Честър Бенинтгън дошло като

...
Самоубийството на певеца на Linkin Park Честър Бенинтгън дошло като
Коментари Харесай

Самоубийството на Честър Бенингтън - гръм от ясно небе!

Самоубийството на артиста на Linkin Park Честър Бенинтгън пристигнало като гръм от ясно небе за останалите членове на състава му, които трябвало да вземат участие във фотосесия с него, оповестява уеб сайтът TMZ, представен от Дарик.

Снимките е трябвало да бъдат направени един час, откакто е било намерено безжизненото му тяло. Групата се е готвела за нови гастроли тъкмо след една седмица.

 Снимка 304948

Рок групата се радваше на огромна известност измежду почитатели по целия свят

На бандата ѝ предстоеше турне под названието " One More Light ", което трябваше да започва на 27 юли в Мансфийлд, щата Масачузетс, и да завърши на 5 ноември в Токио.

Бенингтън е почивал дружно със брачната половинка си в щата Аризона и се завърнал в Лос Анджелис в сряда. Според последни данни вокалистът на Linkin Park се е самоубил или в сряда вечерта, или четвъртък сутринта. Припомняме ви, че на 20-ти юли положителният другар на Бенингтън Крис Корнел трябваше да навърши 53 години. Вокалистът на Soundgarden също самичък постави завършек на живота си напролет.

 Снимка 304949

Много звезди от света на музикалния бизнес изрекоха съболезнованията си по отношение на трагичната кончина на Бенингтън.

Фарел Уилямс написа, че Честър Бенингтън е повлиял нацяло потомство музиканти. Певицата на групата Paramore Хейли Уилямс посочи, че Честър е вкарал доста хубост в свят, който много постоянно е доста тъмен.

Фронтменът на Green Day Били Джо Армстронг довери, че постоянно ще си спомня за Честър като за един образован и благ човек с необикновен певчески гений.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР