Самото преболедуване на коронавируса е почти еквивалентно на пълен цикъл

...
Самото преболедуване на коронавируса е почти еквивалентно на пълен цикъл
Коментари Харесай

Д-р Александър Симидчиев пред Novini.bg: За вируса, ваксините и пиковете

Самото преболедуване на ковид е съвсем еквивалентно на цялостен цикъл имунизация. Ваксинацията обаче предотвратява влизането в болница и тежкото боледуване. Имунизацията понижава със 70% вероятността от хоспитализацията. Това съобщи пред пулмологът и народен представител от " "  д-р.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29790
" Бустерната доза усилва броя на антителата ", сподели още той и добави, че е добре спомагателната доза да се приложи 3 месеца след цялостна имунизация. 

" Вирусът мутира. Именно по тази причина има страни с пикови моменти на вируса - там времето за имунизация е било от дълго време. В страните с висок брой на имунизирани инфектираните при разновидност може да са повече, само че не и приетите в болница и умрелите ", добави доктор Симидчиев. 

" За момента няма по-добър вид за пандемията - 140 000 жертви са брой на война, а в този момент няма такава, има пандемия. Почти с 50 000 повече са жертвите ни на година, от годините преди пандемията ", съобщи пулмологът. 

" Големият проблем при вируса е, че води до инфектиране на кръвоносните съдове, а по този начин поврежда целия организъм ", заяви доктор. 

" Трябва да можем да управляваме данните за инфектираните у нас. Никой не желае да лимитира права ", безапелационен бе той. 

" Всички страни, които имат Омикрон, секвенират повече проби, а у нас статистиката по разновидността е прекомерно бедна ", завърши д-р. 

По материала работиха Радина Лазарова и Галя Георгиева
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29790  Френските учители стачкуват поради безредната тактика против COVID-19 в учебните заведения Френските учители стачкуват поради безредната тактика против COVID-19 в учебните заведения  Турция разхлабва ограниченията по отношение на COVID-19, само че новозаразените нарастват Турция разхлабва ограниченията по отношение на COVID-19, само че новозаразените нарастват  Заболеваемостта от COVID-19 в Монтанско пораства Заболеваемостта от COVID-19 в Монтанско расте
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР