Самото изтичане на информация вече е предпоставка, ако е имало

...
Самото изтичане на информация вече е предпоставка, ако е имало
Коментари Харесай

Тагарев вече по-колеблив за визитата на Зеленски

Самото приключване на информация към този момент е причина, в случай че е имало планувана у нас, тя да бъде анулирана. Това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев в Ново село.

Той уточни, че от нощес не е в течение на никакви полемики по въпроса. Тагарев изрази страдание, че е изтекла сходна информация. По негови думи това не би трябвало да се случва, защото Украйна е във война, а Зеленски е висш главнокомандващ и съставлява интерес за съперника.

Тагарев посочи, че Зеленски е извънредно скъп посетител на всички места, където реши да отиде. Самият факт, че има опция да пристигна в България, би било извънредно високо самопризнание за ролята на страната ни в поддръжката за Украйна в тази несправедлива война, която стартира Русия против нея, акцентира министърът.

На въпрос кани ли българското държавно управление кани украинския водач на посещаване в скоро време, Тагарев прикани въпросът да бъде оставен на Министерския съвет, защото възможна покана ще бъде от там.

" Възраждане " зове Тагарев да не си играе с огъня

Работело се за основаване на военна американска морска база в региона на Бургаския залив

Той уточни, че всичко, което страната ни е предоставила като военна помощ досега на Киев, става прецизно със законите и избраните процедури.

Предполагам, че евентуална аудиенция на Зеленски ще покаже, че е виско ценена помощта на България, която към този момент е направена, и капацитетът ни за спомагателна помощ. Той може да реши да сложи спомагателни претенции , които ще разгледаме в прецизно сходство със законите и процедурите ", увери Тагарев.

Той съобщи, че не е обезпокоен по никакъв метод по отношение на и това няма да смени държанието му, нито това на кабинета.
 Да даваме още траншове оръжие на Украйна, упорства Тагарев
Да даваме още траншове оръжие на Украйна, упорства Тагарев

Ще пращаме и Противовъздушна отбрана системата С-200 на Киев?

Тагарев акцентира, че Конвенцията от Монтрьо е значим интернационален документ, признат през 1936 година, като до момента няма вероятности за неговото изменение и всичко, което се разисква, е в сходство с него. Просто някой е решил да интерпретира думите ми по метод, който му изнася политически за пропагандни цели, означи той.

Тагарев удостовери, че е притеснителна и изрази вяра съветската страна да се въздържа от актове, сходни на взривяването на язоврината стена на " Нова Каховка ".

В Ново село военният министър следи учението на италианската бригада " Пинероло ".

По негови думи за 10 години има извънреден прогрес, като учението е доста по-голямо - има форма на бригадно обучение.

" Възхитен съм от това, което направиха над 1200 военнослужещи от 7 страни, съдружници в НАТО. Бяхме очевидци на маневрени бойни дейности в отарана и контранастъпление. Това е извънредно значима стъпка за подготовката ни за създаване на потенциала за въздържане, въздържане и защита на Източния фланг на НАТО дружно с нашите съдружници ", посочи той и посочи, че цялата бригада може да не е ситуирана на наша територия, само че при нужда да се укрепи и със сили от българската войска.
 Тагарев още веднъж: Военни в Украйна няма да пращаме
Тагарев още веднъж: Военни в Украйна няма да пращаме

Европейски Съюз ще ни компенсира за помощта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР